Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Synology dnes uvádza na trh nový RackStation RS2416+/RS2416RP+, 12-šachtové sieťové úložné riešenie s plánovateľnými systémovými zálohami a výnimočnou dátovou integritou, pričom ho môžete počas prevádzky (on-the-fly) škálovať až do kapacity 24 pevných diskov a dosiahnuť tak dostupný výkon pre moderné podnikanie.

f-RS2416RP+_left-45_nowat

Vďaka podpore súborového systému ďalšej generácie Btrfs ponúka RS2416+/RS2416RP+ zrkadlenie metadát a kontrolné súčty, čím je dosiahnutá ešte vyššia úroveň dostupnosti a životnosti dát. Systémové zálohy je možné robiť s frekvenciou až každých päť minút a umožniť tak vrátiť sa pri podnikaní v čase a obnoviť predošlé verzie súborov a adresárov. S rozšírenou pamäťou môžete mať takto až 2561 denných, týždenných či mečaných systémových záloh.

“Malé a stredné podniky potrebujú úložné riešenie, ktoré bude rásť spolu s ich podnikaním a pritom musí zabezpečiť všetky dokumenty, záznamy a cenné údaje pred ľudským či neočakávaným hardvérovým zlyhaním. S pokročilou ochranou dát a mechanizmami na zachovanie integrity je nový RS2416+/RS2416RP+ ideálnou voľbou pre ukladanie dôležitých a kritických firemných údajov,” povedal Michael Wang, produktový manažér spoločnosti Synology Inc.

RS2416+/RS2416RP+ je vyzbrojený štvorjadrovým procesorom, zabudovaným hardvérovým šifrovaním AES-NI, 2 GB RAM (rozšíriteľnej na max. 6 GB) a podporou vyrovnávacej SSD pamäte pre čítanie a zápis. A k štandardným štyrom eternetovým portom s podporou funkcií failover a Link Aggregation pridáva navyše model RS2416RP+ podporu redundantného napájania s cieľom zachovania čo najvyššej doby bezporuchovej prevádzky.

f-RS2416RP+_back_nowat

RS2416+/RS2416RP+ pracuje s DiskStation Manager (DSM), najpokročilejším a najintuitívnejším operačným systémom pre sieťové úložné zariadenia. DSM je dostupný cez webový prehliadač a ponúka širokú škálu aplikácií s cieľom zvýšiť pracovnú produktivitu. Synology získalo titul „PC Mag Business Choice Award winner“ a získalo najvyššie ohodnotenie v každej položke prieskumu a to vrátane dostupnosti, hodnoty a pravdepodobnosti odporúčania.

Značky: