Predstavenie novinky strednej triedy sa blíži.

Tablet Galaxy Tab S6 Lite sa na trhu prvýkrát objavil v roku 2020, keď doplnil vyššie modely Galaxy Tab S6 a Galaxy Tab S6 5G. Po uvedení tejto generácie sa však pripravuje jeho ďalšie pokračovanie v podobe verzie 2024. Vďaka portálu Winfuture sa teraz na verejnosť dostala séria renderov, ktorá odkrýva dizajn tohto cenovo dostupného tabletu Galaxy Tab S6 Lite (2024). Zaujímavé pritom je, že okrem dizajnu sa na internete objavila aj celkom zaujímavá “predbežná” cena.

Tablet strednej triedy sa tak čoskoro dočká už svojej tretej generácie s názvom Galaxy Tab S6 Lite (2024). Zdroj dodáva, že tohtoročná verzia Galaxy Tab S6 Lite predstavuje menej výrazný upgrade. Čo toto tvrdenie presne znamená zostáva záhadou, čiže na viac relevantných informácií si budeme musieť ešte chvíľu počkať. Očakáva sa však, že nový Tab S6 Lite (2024) dostane 5 nm čipovú sadu Exynos 1280, ktorá sa objavila už v smartfóne Galaxy A53 z roku 2022.

Zvyšok hardvéru však zostáva rovnaký ako pri predchodcovi. To znamená, že Galaxy Tab S6 Lite bude vybavený 10,4-palcovým IPS LCD displejom, 8 Mpx hlavným fotoaparátom, 5 Mpx selfie kamerou, 4 GB/64 GB pamäťou a 7040 mAh batériou.

Najnovší únik doplnila aj informácia o cenách oboch verzií. Wi-Fi verzia by mala na základe dostupných informácií stáť 400 eur, zatiaľ čo verzia s LTE pripojením by mala stáť 450 eur. Dátum vydania však zostáva aj naďalej záhadou.

Zdroj: Winfuture

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.