Vyzerajú ako náušnice alebo piercing.

Huawei pred pár dňami predstavil najnovšie bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeClip. Tie pútajú pozornosť najmä svojim open-ear dizajnom, ktorý je skutočne nevšedný. Slúchadlá vyzerajú ako náušnice alebo piercing.

Na testovanie slúchadiel FreeClip zatiaľ čakáme, avšak mali sme možnosť si ich v krátkosti vyskúšať na tlačovej konferencii počas ich oficiálneho predstavenia. Na tejto udalosti sme pre vás natočili aj krátke video, v ktorom si môžete pozrieť, ako Huawei FreeClip vyzerajú.

Vo videu sú zachytené aj ďalšie novinky od Huawei – prémiový tablet Huawei MatePad Pro 13.2″, ktorý nás zaujal najmä tým, že ponúka 13,2-palcový OLED displej s rozlíšením 2880 × 1920 pixelov, frekvenciou až 144 Hz a maximálnym jasom 1000 nitov. Tablet vyniká nízkou hrúbkou a hmotnosťou vzhľadom na veľkosť uhlopriečky displeja.

Poslednou novinkou je 16-palcový notebook so systémom Windows 11, Huawei MateBook D 16. Na prvý pohľad ide o tradičný notebook strednej triedy. Na pomery 16-palcových zariadení však ponúka príjemnú hmotnosť.

Nový MatePad ani MateBook nebudú v predaji na Slovensku. Slúchadlá Huawei FreeClip sú už v predpredaji až do 22. januára 2024. Ich cena je 199 eur, pričom v rámci predobjednávok dostanete fitnes náramok Huawei Band 8 ako darček zadarmo.

Všetky novinky si môžete pozrieť v našom videu:

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit