Spoločnosť Google nedávno uverejnila niekoľko jarných tapiet. Pred predstavením oficiálneho názvu pre Android P znovu rozbieha svoju klasickú hádankovú hru.

Jedna z uverejnených tapiet by totiž mohla naznačovať názov ďalšej verziu Androidu. V prípade Google si nemôžeme byť ničím istí, nakoľko sa častokrát stalo, že nás spoločnosť vodila za nos, pokiaľ išlo o odhaľovanie názvu pripravovanej verzie Androidu.

Spomedzi veľkého množstva možných názvov sa dostáva do popredia Popsicle, ktorý je aj jeden z najpravdepodobnejších, za ktorým nasledujú Pineapple Cake, Pepsi, Parfait, Poptart, Pancake, Pumpkin Pie, alebo Peanutt butter.

Galéria tapiet nesie jeden výrazný rukopis, ktorý síce nezasahuje úplne do výtvarného štýlu kubizmus, pričom v redakcii sme sa neubránili reakcii na novú zbierku obrázkov, z čoho nám vyšiel názov Android Picasso. Toto označenie bude pravdepodobne úplne nereálne.

Názov pritom vôbec nespadá do charakteristického označovania verzií Android sladkosťami. Aj v prípade Huawei a nového radu P20 prišlo k obmene predvídateľného označovania modelov. Na túto zmenu v označovaní sa pripravuje aj Samsung v modelovom rade Galaxy S. Takže vôbec by sme sa nečudovali, keby boli ďalšie verzie Android pomenované napríklad velikánmi z kultúrneho, alebo umeleckého sveta.

Podľa skúseností z minulosti bude mať Google ešte veľa času na to, aby nám mohol podsúvať rôzne indície, pretože neočakávame príchod novej verzie Android skôr ako v polovici augusta po oficiálnej akcii spoločnosti, ktorá sa bude konať na začiatku mája.

zdroj: phonearena

Prečítajte si aj:

Google pripravuje Material Design 2. Testovaciu verziu si môžete vyskúšať už teraz

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.