Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Global Finance zostavil rebríček bánk s najlepšími digitálnymi službami za rok 2018. Tatra banka získala prestížne ocenenie Najlepšia digitálna banka na Slovensku. Jej online ponuka depozitných, úverových a investičných produktov ako aj dizajn webovej stránky boli vyhlásené za najlepšie v strednej a východnej Európe. Rovnako bol ocenený aj business banking pre korporácie ako najlepší v regióne.

„Digitálne bankovníctvo je budúcnosť,“ uviedol Joseph D. Giarraputo, vydavateľ a redakčný riaditeľ Global Finance. „Víťazi Digital Bank Award to pochopili a preukazujú svoju angažovanosť neustále inovovať svoje produkty a služby pre firemných aj retailových klientov.“

Tatra banka získala tieto prestížne ocenenia:

  • Best Web Site Design in Central & Eastern Europe
  • Best Online Deposit, Credit and Investment Product Offerings in Central & Eastern Europe
  • Best Consumer Digital Bank in Slovakia
  • Best Online Cash Management in Central & Eastern Europe (Corporate)

Rozhodujúcimi kritériami boli stratégia banky a jej sila na pritiahnutie a obsluhu online klientov, schopnosť motivovať svojich klientov, aby využili digitálne ponuky, rast základne online klientov, šírka produktového portfólia, dôkazy o hmatateľných výhodách vyplývajúcich z internetových iniciatív ako aj dizajn a funkčnosť webovej stránky.

Líder v inováciách

Prísľubom značky Tatra banka je byť lídrom v inováciách a klientom pravidelne prinášať užitočné novinky, ktoré im zjednodušia život.

Top inovácie posledných 10 rokov:

Rok 2009: internet banking v mobile

Rok 2010: bezkontaktná platobná karta Visa

Rok 2011: digitálny podpis

Rok 2012: mobilné platby

Rok 2013: hlasová biometria

Rok 2014: výber z bankomatu mobilom

Rok 2015: online bankovníctvo v inteligentných hodinkách

Rok 2016: druhá generácia platenia mobilom

Rok 2017: aplikácia pre okuliare Microsoft HoloLens

Rok 2018: tvárová biometria

Pri pohľade do minulosti vidíme, že mnoho produktov a služieb, ktoré dnes už považujeme za samozrejmosť, priniesla na trh práve Tatra banka. Málokto si spomenie, že takú bežnú službu ako je internet banking predstavila ako prvá na Slovensku práve Tatra banka.

Značky: