Nákup on-line je super, netreba nikam chodiť a tovar príde za vami. Len s tými kuriérmi je to ťažké. Obyčajne chodia s balíkmi domov vtedy, keď ste v práci a ak je to niečo ťažšie, tak sa im s tým príliš nechce. O tom, že by vám kuriér spotrebič zapojil, o tom si môžete nechať zdať. ak s tým nemáte skúsenosti, musíte zavolať zase niekoho iného.

Práve toto rieši akcia NAY Elektrodom, ktorá v mesiac júl zabezpečí komfortnú dopravu domov tovaru o možnosť doručenia večer do 20:00 hod. alebo dokonca počas víkendu. Nemusíte teda celý deň čakať na to, kedy sa ozve kuriér a potom sa mu prispôsobovať.  Vy si vopred vyberiete, v ktorom čase má prísť. A aby ste si nemuseli vybavovať v práci voľno, môžete si zvoliť večerné doručenie medzi 17:00 až 20:00 hod. A ak sa vám to lepšie hodí, zvolíte si doručenie cez víkend. Takúto službu inde na Slovensku nenájdete.

Čo Komfortná doprava večer a cez víkend zahŕňa?

•    Doručenie tovaru večer medzi 17:00 – 20:00 hod.
•    Doručenie tovaru cez víkend
•    Doprava po celom Slovensku
•    Vynáška tovaru až k vám
•    Rozbalenie a umiestnenie spotrebiča na miesto používania
•    Zapojenie vybraných voľne stojacich spotrebičov, napr. práčky a umývačky
•    Odvoz obalového materiálu
•    Odvoz starého spotrebiča na ekologickú likvidáciu

Kedy tovar príde k vám?

Pri objednávke vám NAY ponúkne najbližšie voľné termíny. Pokiaľ vám pracovný deň nevyhovuje, môžete si zvoliť doručenie cez víkend (teda v sobotu ale aj v nedeľu). Na výber máte z troch časových okien  (9:00-12:00/13:00-16:00/17:00-20:00).

Koľko bude táto služba stáť?

Štandardná cena Komfortnej dopravy domov je 14,90 eur. Za doručenie večer alebo cez víkend si priplatíte 5 eur, takže spolu zaplatíte 19,90 eur.

Cena služby/možnostiDoprava domov s vynáškou zadarmo

0 Eur

6,60 eur pri objednávkach v e-shope pod 40 eur

Komfotná doprava domov

14,90 eur

Doprava po celom Slovenskuánoáno
Vynáška až do bytuáno (nad 30 eur)áno (nad 30 eur)
Rozbalenie a umiestnenie spotrebič na miesto používanianieáno
Výber termínu doručenia (3 až 4 hodinový interval)nieáno
Odvoz a likvidácia odpoadovnieáno
Odvoz strarého spotrebičanieáno
Inštalácia voľnestojacej práčky/umývačkynieáno
Doručenie večernieáno za príplatok 5 eur
Doručenie cez víkendnieáno za príplatok 5 eur

Obmedzenia

Rovnako ako pri Komfortnej doprave domov, aj tu platia isté obmedzenia:
•    Službu je možné využiť len pre tovar nad 30 kg, ktorý je dostupný v centrálnom sklade NAY Elektrodomu
•    Inštalácia spotrebičov je možná len pri voľnostojacich/nezabudovaných modeloch. Rovnako vám nezapoja plynové a niektoré elektrické spotrebiče (napr. varné dosky), ktoré si vyžadujú certifikovaných odborníkov
•    V prípade, že hrozí riziko vzniku škody na majetku alebo zdraví, môžu vám zamestnanci NAY odmietnuť umiestniť produkt na miesto používania. Ide napríklad o situácie, keď treba rozmernejší tovar vyniesť po úzkom, točitom, drevenom alebo napr. sklenenom interiérovom schodisku. V takomto prípade sa vám poplatok za Komfortnú dopravu domov vráti.
•    V prípade odvozu starého spotrebiča musí byť spotrebič pripravený na odvoz tak, aby nedošlo ku škode na majetku alebo zdraví. To znamená, že musí byť odpojený a očistený, v prípade práčky vypustená voda, v prípade chladničiek a mrazničiek odmrazené a suché.

Značky: