Hneď po skončení Samsung Galaxy Unpacked odštartovali predaje telefónu Galaxy S21 u najväčších operátorov na Slovensku a to vo forme predobjednávok.

Hlavné parametre telefónov Galaxy S21

Hlavné parametre telefónov Galaxy S21

V Telekom sú predobjednávky na tri novinky Samsung Galaxy S21 5G, S21+ 5G a S21 Ultra 5G. Telekom ponúkne predobjednávky na všetky modely vrátane bonusov, ktoré Samsung prichystal pre prvých záujemcov:

  • Samsung Galaxy S21 Ultra 5G zákazník dostane ako bonus slúchadlá Galaxy Buds Pro a predstavené príslušenstvo Galaxy SmartTag.
  • Samsung Galaxy S21 5GS21+ 5G môže zakaznik získať ako bonus slúchadlá Galaxy Buds Live a predstavené príslušenstvo Galaxy SmartTag.

Čerstvo uverejnenú stránku na predobjednávky nájdete už teraz v Telekome.

Navyše zákazník môže získať v Telekome aj zľavu do 80 € na úvodný poplatok a všetky tri novinky budú podporovať aj nedávno odštartovanú 5G sieť Telekomu.

Fotoaparáty rodiny Galaxy S21

Fotoaparáty rodiny Galaxy S21

Orange tiež spúšťa predobjednávky nových vlajkových lodí Samsungu  a to všetkých troch modelov. Tí, ktorí si nový smartfón zarezervujú s predstihom, môžu získať exkluzívne bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds Pro alebo Galaxy Buds Live zadarmo. Pri predregistrácii zároveň automaticky získajú aj originálny lokalizátor Galaxy SmartTag.

Samsung Galaxy S21 5G bude v Orangei dostupný s 128 GB pamäťou v dvoch farebných prevedeniach, a to v sivej a fialovej za plnú cenu 849 eur. Verzia Galaxy S21 + 5G v striebornej farbe s 256 GB pamäťou bude dostupná za 1 099 eur a verzia Galaxy S21 Ultra 5G v čiernej farbe s 256 GB pamäťou za 1 399 eur.

S paušálmi Go ich zákazníci Orangeu môžu získať už od 1 eura na splátky.

kapacita batérie v rodine Galaxy S21

Kapacita batérie v rodine Galaxy S21

Predobjednávku je potrebné zaregistrovať

Nárok na bonus v podobe slúchadiel a smart lokátora majú všetci zákazníci, ktorí svoju predobjednávku najneskôr v posledný deň platnosti akcie, teda do 28. januára do polnoci, zaregistrujú na stránke https://www.samsung-bonus.eu/sk/. Pri registrácii je potrebné vyplniť osobné údaje, informácie o zvolenom modeli smartfónu a predajcovi, u ktorého si zákazník svoj Galaxy S21 5G zarezervoval.

Po tom, vám telefón doručia je ešte potrebné dokončiť už vytvorenú registráciu doplnením fotokópie faktúry alebo dokladu o kúpe a IMEI nového zariadenia. Dokončiť registráciu na www.samsung-bonus.eu je potrebné medzi 29. januárom a 28. februárom 2021. Po jej následnom skompletizovaní a schválení dostanete mailom elektronický kupón, ktorý môžete využiť na uplatnenie bonusu. Kupón sa dá využiť do 29. marca v oficiálnom e-shope na stránke www.samsung.sk. Slúchadlá spolu so smart lokátorom následne dostanete bezplatne na adresu, ktorú ste použili pri registrácii.

Galaxy S21 pri fotení v Prahe

Na jednu registráciu si môžete zaregistrovať maximálne dva rôzne modely Samsung Galaxy S21 5G.

Viac o telefónoch Galaxy S21

Rodina Samsung Galaxy S21: Úplne všetky vlastnosti, ceny a darčeky k predobjednávke u nás (VIDEO TOUCHIT)

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.