Môžete si vybrať – dotácia na zariadenie alebo extra dáta.

Telekom oznámil, že od 29. apríla 2021 začne ponúkať nový on-line bonus pre zákazníkov, ktorí si aktivujú alebo predlžujú paušál bez hardvéru.

Táto ponuka však platí iba v prípade, že si paušál bez hardvéru aktivujete / predĺžite cez web telekom.sk alebo cez Telekom aplikáciu. V takom prípade získate Online bonus 1 GB. Ide o balíček dát, ktorý si budete môcť následne aktivovať v Telekom aplikácii každý mesiac počas celého obdobia viazanosti.

Dátový balík Online bonus 1 GB ponúkne 1 GB dát plnou rýchlosťou a bude platiť pre aktiváciu, predĺženie paušálu, prechod z predplatenej karty či staršieho paušálu Happy alebo ÁNO počas viazanosti. Balíček sa pripočíta k základnému dátovému objemu k paušálu a bude sa míňať ako prvý – treba si ho však každý mesiac aktivovať. Balíček sa štandardne zobrazí medzi dostupnými dátovými balíkmi.

Ak preferujete dotáciu na hardvér, naďalej platí online zľava 20 eur a verní zákazníci navyše dostávajú aj vernostnú zľavu do 30 eur. Pripomeňme tiež, že Telekom nedávno navýšil dátové balíčky vo svojich paušáloch, detaily si môžete prečítať TU.

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Telekom bezplatne navýši dáta v paušáloch: Pozrite si nové objemy dátových balíkov

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit