K dispozícii je takmer celá ponuka služby Magio GO vo variante XL, okrem erotických kanálov.

Pokiaľ máte mobilný paušál v Telekome, pravdepodobne viete o tom, že jeho súčasťou je bezplatná služba Magio GO Benefit. Tá je od marca 2023 súčasťou všetkých mobilných paušálov. Magio GO Benefit štandardne ponúka prístup k 11 TV kanálom, ktoré môžete sledovať na smartfóne alebo tablete prostredníctvom aplikácie Magio GO (AndroidiOS).

Telekom si teraz pripravil špeciálnu ponuku a do služby Magio GO Benefit bezplatne zaradil TV obsah z viac ako 110 TV kanálov navyše vrátane špičkového športového obsahu. K dispozícii je takmer celá ponuka z XL variantu, okrem erotických kanálov. Rozšírenú službu Magio GO Benefit môžete zadarmo sledovať počas celého apríla, následne sa vráti do pôvodnej verzie.

Nové Samsung smartfóny za lepšie ceny

Telekom si v tejto súvislosti prichystal aj Magio GO kampaň na nové smartfóny, ktoré si môžete v apríli kúpiť výhodnejšie. Do kampane sú zaradené dve novinky od Samsungu, pričom ušetriť môžete na mesačných poplatkoch a pri vybraných paušáloch (Ideál 28, Nekonečno 33) aj na akontácii za zariadenie. Všetky detaily nájdete na webe Telekomu:

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit