K dispozícii je v službách Magio a Digi TV.

Telekom zaradil do programovej ponuky svojich TV služieb nový televízny kanál ČT3 z dielne českej verejnoprávnej televízie. Nový kanál zahájil svoje vysielanie 23. marca 2020 o 9:00 hod. a na Slovensku ho môžu sledovať diváci na všetkých televíznych platformách Telekomu – Magio TV, Magio Sat, Magio Go a DIGI TV.

Nový kanál sa zameriava na divákov v staršom veku. Programová ponuka sa bude opierať o výber zo zlatého televízneho fondu, tematické magazíny a informačný servis.

Kde je možné sledovať nový kanál pre seniorov ČT3 v HD:

  • Magio TV od základnej ponuky
  • Satelitná TV Magio Sat od základnej ponuky
  • Digi TV od základnej ponuky
  • Aplikácia Magio GO v balíku Premium

TV stanice a filmy zadarmo

Všetkým TV zákazníkom Telekom automaticky a bezplatne dočasne sprístupnil aj množstvo detských, filmových či lifestylových TV kanálov. Deti sa môžu tešiť z Ťuki TV, Duck TV či Nick Jr. Milovníci hudby si môžu skrátiť chvíle na MTV Dance, MTV Hits či MTV Rock. Fanúšikovia filmov môžu sledovať FilmBox Extra či FilmBox Premium. O aktiváciu nie je potrebné žiadať, kanály sú sprístupnené automaticky. Pre zobrazenie TV kanálov sa odporúča reštart Magio boxu.

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Operátori sprístupňujú detské a prémiové TV kanály zadarmo: Poznáme detaily

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit