Operátor akciu sprístupnil pre zákazníkov paušálov, predplatených kariet a divákov Magio TV.

Nekonečné dáta bude možné aktivovať na staršej Easy karte alebo novšej Predplatenke. Pokiaľ si zákazník kedykoľvek počas 1. júna aktivuje Nekonečné dáta, tie bude môcť využívať 24 hodín od aktivácie. Aktivácia prebieha jednoducho v Telekom aplikácii.

Nekonečný denný balík sa bude dať aktivovať aj na paušáloch. Aj tu platí podmienka aktivácie v Telekom aplikácii. Pokiaľ akciový balík stihnete aktivovať počas utorka 1. júna, nekonečné dáta budú platiť 24 hodín.

MDD na Magio TV

Telekom pri príležitosti MDD nezabudol ani na TV zákazníkov. Od 1. júna až do 30. júna 2021 operátor bezplatne sprístupni množstvo prémiových TV kanálov pre deti. Okrem nich sprístupní aj detský obsah z videopožičovne. Deti sa môžu tešiť na Ťuki TV, Duck TV, Minimax, Nick Jr. a ďalšie.

V pevnej sieti budú pre Magio TV prístupné tieto detské kanály: Cartoon Network, Ťuki, Ťuki HD, Nick Jr, Duck TV, Minimax, Lala TV, Jim Jam a Nickelodeon.

Zoznam staníc, filmov a seriálov zadarmo pre Magio TV SAT, Magio GO televíziu cez internet a Magio GO Videopožičovňu nájdete na tomto odkaze.

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Nevieš, čo ťa čaká po škole? Zisti to s Futureproof

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.