Do súťaže sa môžete zapojiť v období od 21. augusta do 8. októbra.

Telekom oslavuje rok od dosiahnutia míľnika milióna domácnosti pripojených na optiku a štartu doplnkovej služby Wow Wi-Fi. V tejto súvislosti odštartoval letnú súťaž, do ktorej sa môžete zapojiť, ak si v období od 21. augusta do 8. októbra aktivujete niektorý z optických internetových programov Telekomu.

Konkrétne ide o programy Magio Internetu na doma: OptikNET Štart, OptikNET Ideál, OptikNET Extra a OptikNET Max s viazanosťou 24 mesiacov. Platí, že služba musí byť zriadená na adresnom bode, kde pripojenie pevným optickým internetom nebolo aktívne v období najmenej 6 mesiacov pred uzavretím tejto zmluvy.

V letnej súťaži môžete vyhrať niektorú zo 490 cien v celkovej hodnote 60-tisc eur. Hlavnou cenou je rekonštrukcia obývačky od renomovanej architektonickej kancelárie Studio e Arch & Interiors v hodnote 10-tisíc eur. Súčasťou hlavnej ceny je aj najnovší smart televízor značky Philips s ambientným podsvietením.

Čo sa ostatných cien týka, Telekom bude každý týždeň od 11. septembra žrebovať 70 výhercov, ktorým rozdá výhry, ako sú notebooky, smart televízory, tlačiarne, robotické vysávače, monitory, smart hodinky a mnoho ďalších cien od značiek ako Apple, Acer, Philips, Canon a pod.

Viac informácii o súťaži ako aj zoznam výhercov nájdete na webe telekom.sk/obyvacka, v Telekom Centrách alebo na bezplatnej zákazníckej linke 0800 123 456.

Telekom spustil letnú súťaž o 490 cien v hodnote 60-tisíc eurZdroj: Telekom
Telekom spustil letnú súťaž o 490 cien v hodnote 60-tisíc eur

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit