Službu si môžu aktivovať používatelia vo veku od 15 do 28 rokov.

Telekom predstavil nový paušál SWIPE, ktorý začne ponúkať od 2. mája 2024. Respektíve, SWIPE nie je iba paušál, je to úplne nová platforma, ktorá má svoju vlastnú mobilnú aplikáciu s rovnakým názvom a je určená pre používateľov vo veku od 15 do 28 rokov.

SWIPE je z určitého hľadiska možné prirovnať k službe Radosť od O2. Obe služby sú plne digitálne a cez aplikáciu si môžete objednať SIM kartu, pričom Telekom v prípade SWIPE ponúka aj okamžitú aktiváciu eSIM karty, čo je veľká novinka na slovenskom trhu.

SWIPE a Radosť majú spoločné aj niektoré ďalšie parametre, ako je cena neobmedzeného programu, ktorá sa pohybuje na úrovni 20 eur či obmedzenie rýchlosti mobilného internetu na 10 Mbps – SWIPE však ponúka väčšiu slobodu výberu a aj možnosť využívať neobmedzenú rýchlosť.

Telekom SWIPE je nový paušál pre mladýchZdroj: TOUCHIT
Telekom SWIPE je nový paušál pre mladých

Čo ponúka SWIPE

Každý používateľ si môže vytvoriť svoj vlastný SWIPE paušál z viac ako 100 rôznych kombinácii. Môžete si zvoliť:

  • počet voľných minút a SMS správ – 0, 100+100, 200+200, neobmedzené
  • objem dát – 0, 15, 20, 50, 100 GB, neobmedzené
  • rýchlosť mobilného internetu – 1, 3, 10 Mbps, neobmedzené

Ceny pre jednotlivé kombinácie si môžete skontrolovať priamo v mobilnej aplikácii SWIPE, pričom za neobmedzený paušál (neobmedzené minúty, správy, dáta, neobmedzená rýchlosť) zaplatíte 22 eur. Súčasťou tzv. Nekonečného SWIPEu je aj predplatné Refresher+ ako darček.

Telekom potvrdil, že Nekonečný SWIPE ponúka plnú rýchlosť, ktorou môžete preniesť 300 GB dát v rámci 30-dňového obdobia. Ak by ste tento objem vyčerpali, rýchlosť sa spomalí na 3 Mbps do jeho konca.

Telekom SWIPE je nový paušál pre mladýchZdroj: TOUCHIT
Telekom SWIPE je nový paušál pre mladých

Zloženie paušálu môžete meniť podľa potreby

Platí, že SWIPE paušál sa opakovane aktivuje po 30 dňoch a jeho zloženie si môžete podľa potreby meniť. Ak dáta alebo minúty miniete skôr, môžete si dokúpiť doplnkový balíček alebo obnoviť celý program. Novozvolené kombo bude platiť opäť 30 dní.

Medzi doplnkové balíčky patria:

  • Nekonečné dáta s neobmedzenou rýchlosťou na 24 hodín za 2 eur
  • Nekonečné volania a správy do všetkých sietí na 24 hodín za 2 eur

SWIPE tiež ponúka neobmedzené volania v sieti Telekomu a benefit vo forme nekonečných dát, ktoré môžete využívať každý deň po dobu 3 hodín v okolí univerzitných fakúlt. Tento benefit sa aktivuje cez aplikáciu SWIPE na základe kontroly vašej polohy (overuje sa tak, či sa nachádzate na univerzite).

Telekom SWIPE je nový paušál pre mladýchZdroj: TOUCHIT
Telekom SWIPE je nový paušál pre mladých

Ako si aktivovať SWIPE

SWIPE si môžu aktivovať používatelia vo veku 15 do 28 rokov prostredníctvom mobilnej aplikácie SWIPE. V rámci objednávky sa dá zvoliť fyzická SIM karta alebo eSIM. Fyzickú SIM si môže dať doručiť poštou, kuriérom či cez Packetu.

Aktivácia prebieha cez biometriu a rozpoznávanie tváre. Platba za služby je realizovaná cez spárovanú platobnú kartu.

Telekom SWIPE je nový paušál pre mladýchZdroj: TOUCHIT
Telekom SWIPE je nový paušál pre mladých

Špeciálne ponuky a exkluzívne zážitky

SWIPE ponúkne špeciálne ponuky pre mladých, ktoré sú podobné programu Magenta Moments. V rámci úvodnej ponuky budú k dispozícii ponuky od firiem Wolt (zľava na donášku), Regal Burger (menu za cenu burgra), Slovnaft (zľava na hot dog), Pelikán (zľava na letenky), Samsung či Maťove akcie.

Cez aplikáciu SWIPE sa bude dať zapojiť do súťaží o viaceré zážitky, ako sú:

  • 2 lístky na TOP slovenské i české festivaly ako Lovestream, Hiphop žije alebo Beats for Love alebo rozličné koncerty a párty
  • koncert Gleba vo VIP zóne pre výhercu a 9 kamošov, stretnutie s ním v backstage a odvoz
  • párty podľa teba – 1+9 vstupov na zorganizovanú párty podľa tipov víťaza a dostupných možností

Do súťaží sa môžu zapojiť všetci používatelia paušálov SWIPE. Používatelia s paušálom Nekonečný SWIPE majú 3x väčšiu šancu na výhru.

Telekom SWIPE je nový paušál pre mladýchZdroj: TOUCHIT
Telekom SWIPE je nový paušál pre mladých

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit