Medzi novinkami je tiež kolobežka Ninebot Kickscooter F2 by Segway.

Telekom oznámil nové zariadenia, ktoré zaradil do svojej ponuky pred Veľkou nocou. Noviniek je netradične veľa a nájdete medzi nimi aj smartfóny, ktoré majú potenciál patriť medzi najpredávanejšie počas celého roka 2023.

Najväčšie očakávania sú od smartfónu Samsung Galaxy A14, avšak medzi Slovákmi sú obľúbené aj telefóny Redmi Note, ktoré sú dostupné už v 12. generácii. Medzi novinkami je tiež Moto G13. Ceny a detaily pre jednotlivé smartfóny si môžete pozrieť na webe Telekomu – stačí kliknúť na názov telefónu:

Operátor zaradil do ponuky aj nové balenie konzoly PlayStation 5 (verzia s mechanikou, pribalenou hrou Gran Turismo 7 a 7 kupónmi po 20 eur do PlayStation Store) a kolobežku Ninebot Kickscooter F2 by Segway. Ceny pre jednotlivé paušály nájdete na webe Telekomu:

Samsung Galaxy A34 5G a Samsung Galaxy A54 5G v zľave

Naďalej pokračuje zľava na smartfóny Samsung Galaxy A34 5G a Samsung Galaxy A54 5G. Môžete ušetriť na mesačných poplatkoch a pri vybraných paušáloch (Ideál 28, Nekonečno 33) aj na akontácii za zariadenie. Všetky detaily nájdete na webe Telekomu:

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit