Telekom dnes zaraďuje do akciovej ponuky dve novinky od Lenova – modely Moto C a Moto E4 Plus. Zároveň zlacňuje aj ďalší model v tomto produktovom rade – Moto G5.

Moto C je výborná novinka pre menej náročných používateľov a bude naším najlacnejším 4G smartfónom v ponuke. Ponúka 5-palcový displej s rozlíšením 854 × 480 pixlov, 5-megapixlový fotoaparát a vo výbave už obsahuje OS Android 7.0  Ponúkneme ho už od 1 € mesačne k Happy XL data pre mladých a vyšším paušálom. Všetky ceny nájdete na stránke Telekomu.

 

Moto E4 Plus je nový model v strednej triede, ktorý paralelne nadväzuje na súčasný megahit Lenovo K6. Za podobnú cenu ponúka 5,5“ displej s rozlíšením 1280 × 720 pixlov, 13-megapixlový fotoaparát a OS Android 7.1. Moto E4 Plus bude k dispozícii už od 1 € mesačne k Happy L a vyšším paušálom. Ďalšie ceny nájdete na špecializovanej stránke.

 

Zároveň Telekom uvádza špeciálnu akciu pre Moto G5. Tento model bude mať akčné ceny, nielen od paušálu Happy L a vyššie (1 € mesačne), ale aj pre ďalšie bestsellery ako Happy S a M.

Pozrite si predstavenie Lenovo Moto E4 Plus

VIDEO TOUCHIT: Prichádza Lenovo Moto E4 Plus. Privítajte mobil s kapacitou batérie 5000 mAh

 

Značky: