Kúpte si Galaxy A53 5G a dostanete aj Galaxy A23 5G.

Telekom zaradil od utorka 20. decembra 2022 do ponuky novú vianočnú Samsung dvojičku – Samsung Galaxy A53 5G + Samsung Galaxy A23 5G. Znamená to, že pri kúpe telefónu Galaxy A53 5G dostanete aj smartfón Galaxy A23 5G v čiernej farbe a so 64 GB úložiskom za administratívny poplatok vo výške 4 centy.

Ceny tejto dvojičky pre jednotlivé služby v Telekome nájdete na webe operátora. Ostatné vianočné dvojičky pokračujú vo veľkej miere bez zmien. Vypredala sa akurát pôvodná dvojička dvoch smartfónov (Samsung Galaxy A53 5G + A22 5G) a T Phone s JBL slúchadlami.

Lacnejší iPhone SE (2022) a Motorola smartfóny

Telekom zlacnil smartfón iPhone SE (2022) vo verziách 64 GB a 128 GB. Zlacnenie sa týka štvorice najvyšších paušálov Dáta HD, Nekonečno SD, HD a MAX, pričom sa týka najmä akontácie, ktorá sa dostala pod hranicu 100 eur pri každom programe.

V rámci Magenta 1 skupiny je možné získať zľavu na dve zariadenia značky Motorola. Ušetriť sa dá na mesačnom poplatku, pri vybraných paušáloch aj pri akontácii a zaradené sú dva smartfóny:

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit