Služba Tesco Online nákupy funguje v mestských a prímestských častiach Bratislavy, Nitry, Trnavy, Košíc a Prešova.

Chlieb, nápoje, prášok na pranie, detské plienky či psie granule si budú môcť online objednať domov už aj obyvatelia Martina. Presnú dostupnosť služby si môžete overiť podľa miesta bydliska a PSČ.

Tesco tvrdí, že Online nákupy sú čoraz obľúbenejšie a v minulom roku vygenerovali o 11% vyššie tržby. Martinčania si môžu plniť svoj virtuálny košík na webstránke www.tesco.sk/martin alebo si spraviť objednávku prostredníctvom mobilnej aplikácie Tesco Online nákupy.

K dispozícii je ponuka viac ako 18 000 produktov s takmer 2 500 výrobkami v týždňovej akcii. Doručenie nákupu je spoplatnené v rozmedzí od 1,59 do 4,49 eura v závislosti od vybraného času dovozu. Tesco pritom garantuje, že ceny všetkých tovarov online sú rovnaké ako v kamennom obchode v tom istom dni.

Pri prevzatí tovaru sa môžete rozhodnúť, ktoré položky zo svojho zoznamu si chcete kúpiť a ktoré nie. Platba je možná kartou vopred cez internet alebo kartou pri dverách pri prevzatí tovaru. Platba hotovosťou nie je možná.

Tesco v priemere mesačne rozvezie približne 800-tisíc výrobkov na viac ako 100-tisíc kilometrovej dopravnej sieti a okrem online nákupov ponúka aj službu Klikni + Vyzdvihni.

Tá umožňuje vyzdvihnúť si svoju elektronickú objednávku už vopred zabalenú a pripravenú na odber. Jej veľkou výhodou je, že si rovnako ako pri online nákupe zákazník sám zvolí dátum a čas prevzatia svojej objednávky. Služba je dostupná v Tesco Žilina, Tesco Bratislava Zlaté piesky a Petržalka, Tesco Extra Košice a Tesco Nitra.

Zdroj: Tesco

Prečítajte si aj:

Tesco mobile má nový dátový balíček: 1 GB dát za 1 euro

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit