Je jednoduchší a lepší ako kedykoľvek predtým.

Krátko po odstránení Tetrisu spoločnosti EA z Obchodu Play, nový držiteľ mobilnej licencie N3twork už publikoval novú verziu, ktorá sa snaží priblížiť klasickú hru v čo najrealistickejšej podobe. Hra je samozrejme plne prispôsobená možnostiam dotykového ovládania moderných smarfónov.

Hra prináša presne to, čo by ste od Tetrisu očakávali. Dlaždice rôznych tvarov padajú z hornej časti obrazovky a musíte ich otočením usporiadať do súvislých vodorovných čiar, aby zmizli, čím zbierate body. Akonáhle dosiahnete určitú úroveň, dlaždice sa začnú pohybovať rýchlejšie.

V novej verzii je možné si vyberať z piatich tém, medzi ktorými sa nachádza aj klasická 8-bitový verzia. Je možné, že v budúcej aktualizácii týchto tém pribudne ešte viac. Celé rozhranie je elegantné a nenápadné.

Hra prichádza s reklamami, ale tie nie sú našťastie agresívne. Objavia sa iba pri začiatku nového kola. Reklamu je možné odstrániť nákupom v hodnote 5,49 eur. Plnou verziou sa zrušia iba reklamy, pričom pre plné využívanie hry nemusíte platiť vôbec. Klasická hra s dávkou nostalgie je dostupná už aj pre slovenských hráčov. Na stiahnutie do svojho zariadenia použite link nižšie.

App Store

Zdroj: ObchodPlay

Prečítajte si aj:

Všetky hry zo série Half-Life si teraz môžete zahrať úplne zadarmo

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.