Kórejská spoločnosť nikdy nepatrila v aktualizovaní svojich zariadení medzi najrýchlejšie.

LG napriek minulosti pozerá dopredu a nedávnymi zmenami chce všetko napraviť. Spoločnosť uviedla, že niektoré staršie vlajkové telefóny obdržia rovnakú aktualizáciu ako nedávno predstavený model Velvet. 

Používateľské prostredie Velvet UI

Novinky, ktoré obsahuje používateľské prostredie Velvet UI, sú nastavenia hlasitosti, nastavenie farby notifikačnej lišty a ďalšie nastavenia oznamovania hovorov. Pokiaľ ide o zariadenia, ktoré obdržia túto aktualizáciu, LG potvrdilo týchto šesť modelov:

  • LG V50 ThinQ
  • LG V50S ThinQ
  • LG V40 ThinQ
  • LG V35 ThinQ
  • LG G8 ThinQ
  • LG G7 ThinQ

Ďalšou a celkom opodstatnenou otázkou je, či sa táto aktualizácia dostane aj mimo domovskú Kóreu. Aktuálna situácia príliš nepoteší, pretože plány na aktualizovanie sú zatiaľ iba pre domáci trh. Nie sú dostupné žiadne informácie o globálnej dostupnosti.

lg velvet

LG minulý mesiac predstavilo nový model Velvet. Od ostatných zariadení sa odlišuje jednoduchým a dobre vyzerajúcim dizajnom. 

LG Velvet používa čipset Snapdragon 765, ktorý má integrovaný 5G modem. Po stránke výkonu je cítiť, že tu nie je najsilnejší Snapdragon, ale pomalšia, hoci už 5G verzia. Nie je to cítiť vždy a po veľkú časť testovania telefónu sme mali pocit, ako by tu bol silnejší procesor. 

Viac o LG Velvet sa dočítate nižšie v našej recenzii.

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

LG Velvet: Poriadne dlhý 5G telefón od LG (Prvé dojmy)

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.