Akcia platí do 31. augusta 2023, resp. do vypredania zásob.

Xiaomi letné zľavy na takmer 40 produktov sú v plnom prúde. Zlacnené sú smartfóny, slúchadlá, smart hodinky aj fitness náramky. Kompletný zoznam zliav si môžete pozrieť na webe mi-store.sk, pričom prvú várku zliav, ktoré nás zaujali najviac, sme zosumarizovali v samostatnom článku TU.

Platí, že platnosť zliav je:

  • do 31. augusta 2023 na vybrané smartfóny, resp. do vypredania zásob
  • do 30. septembra 2023 na vybrané slúchadlá, smart hodinky a fitness náramky, resp. do vypredania zásob

V tomto článku sa zameriame na ďalšie zlacnené Xiaomi smartfóny a vychytávky do domácnosti, ktoré by ste nemali prehliadnuť:

Xiaomi Mi Ručný vysávač mini so 49 % zľavou za 24,90 eur (pôvodná cena 49 eur)

Mi Ručný vysávač mini je praktický pomocník do domácnosti, ktorý vám pomôže vysať drobné nečistoty, aby ste kvôli nim nemuseli vyberať veľký vysávač. Alebo, aby ste ho mohli nosiť so sebou napríklad v aute a používať podľa potreby.

Ručný vysávač využíva bezkefkový jednosmerný motor s až 63 000 otáčkami za minútu, ktorý ponúka sací výkon 6 000 Pa. Jeho hmotnosť je iba 500 gramov a na jedno nabitie dokáže vysávať až 30 minút. Výhodou je umývateľný filter a rýchle a pohodlné vysypanie prachu. Mi Ručný vysávač mini štandardne stojí 49 eur, teraz ho môžete získať za 24,90 eur.

Xiaomi Mi Ručný vysávač miniZdroj: Xiaomi
Xiaomi Mi Ručný vysávač mini

Xiaomi Smart Laserový merač vzdialenosti s 36 % zľavou za 28,90 eur (pôvodná cena 44,90 eur)

Ďalší praktický pomocník (nielen) do domácnosti je Xiaomi Smart Laserový merač. Rýchlo, pohodlne a presne vám pomôže zmerať vzdialenosť v rozmedzí 5 cm až 40 metrov. Merač je vybavený laserovou hlavicou s dvojitým vysielačom a jedným prijímačom, vďaka čomu dosahuje vysokú presnosť na úrovni ±3 mm.

Smart Laserový merač obsahuje zabudovaný LCD displej a vďaka Bluetooth konektivite je možné spárovať ho so smartfónom a získať extra funkcie v aplikácii Xiaomi Home, ktorá už mimochodom ponúka lokalizáciu do slovenčiny.

Xiaomi Smart Laserový meračZdroj: Xiaomi
Xiaomi Smart Laserový merač

Xiaomi Smart Doorbell 3 s 39 % zľavou za 59,90 eur (pôvodná cena 99 eur)

Xiaomi Smart Doorbell 3 je inteligentný zvonček, ktorý ponúka viacero praktických funkcií. Dokáže inteligentne detegovať pohyb, zaznamenať ho vo forme videa a zaslať vám notifikáciu do telefónu.

Inteligentný zvonček vám tiež umožní vidieť, kto stojí pred dverami (zorné pole je až 107°) a komunikovať s ním vďaka funkcii obojstrannej komunikácie – aj s inteligentným meničom vášho hlasu. Nechýba ani možnosť vytvoriť si automatickú odpoveď, ktorá sa prehrá, keď niekto stlačí zvonček.

Xiaomi Smart Doorbell 3 obsahuje kameru s rozlíšením 2K, disponuje štyrmi zabudovanými infračervenými svetlami pre dobrú viditeľnosť aj v tme či v noci a ponúka výdrž na jedno nabitie na úrovni 4 mesiacov používania. Súčasťou zvončeka je bezplatné cloudové úložisko, v ktorom sú uložené videonahrávky detegovaného pohybu za posledných 72 hodín.

Xiaomi Smart Doorbell 3Zdroj: Xiaomi
Xiaomi Smart Doorbell 3

Redmi 12C s až 25 % zľavou od 109 eur (pôvodná cena od 139 eur)

Redmi 12C môže zaujať ľudí s obmedzeným rozpočtom. Ponúka veľký 6,7-palcový IPS displej s HD rozlíšením a procesor Helio G85. Redmi 12C je dostupný vo viacerých konfiguráciách, pričom výška zľavy dosahuje až 25 %. Najlacnejší model začína na úrovni 109 eur (3 GB RAM + 32 GB), avšak priplatili by sme si 30 eur za konfiguráciu so 4 GB RAM a 128 GB úložiskom.

Redmi 12CZdroj: Xiaomi
Redmi 12C

Redmi Note 12 s 10 % zľavou za 179 eur (pôvodná cena 199 eur)

Ak máte k dispozícii o niečo vyšší rozpočet, výbornou voľbou je Redmi Note 12 v 4G verzii, ktorý teraz môžete kúpiť za 179 eur a ušetriť tak 20 eur v porovnaní s jeho bežnou cenou. Ide o telefón, ktorý patrí medzi našich favoritov v cene do 200 eur, nakoľko ponúka kvalitný a pekný AMOLED displej o veľkosti 6,67 palca so 120 Hz obnovovacou frekvenciou a procesor Snapdragon 685 v kombinácii so 4 GB RAM.

Táto výbava bohato postačuje na bežné používanie a telefón aj napriek nízkej cene ponúka dobrý používateľský zážitok. K dispozícii je tiež 5000 mAh batéria s podporou 33 W nabíjania. Redmi Note 12 získava plusové body za Android 13 a prísľub dvoch aktualizácií systému Android + 3 rokov bezpečnostných aktualizácií, čo v tejto cenovej kategórii zďaleka nie je štandardom.

Redmi Note 12 4GZdroj: TOUCHIT
Redmi Note 12 4G

Redmi Note 12 Pro 5G s 20 % zľavou za 359 eur (pôvodná cena 449 eur)

Jedna z najlepších ponúk v rámci letných zliav od Xiaomi je 20 % zľava na výborný smartfón Redmi Note 12 Pro 5G. Ten má všestrannú výbavu, ktorá kombinuje dobrú kvalitu všetkých dôležitých komponentov – pekný dizajn, krásny a jasný displej s Dolby Vision, výkonný procesor MediaTek Dimensity 1080, ktorý si poradí aj s náročnejším používaním a hraním hier, kvalitný fotoaparát v rámci svojej cenovej kategórie a rýchle 67 W nabíjanie.

Redmi Note 12 Pro 5G je k dispozícii v konfigurácii so 6 GB RAM a 128 GB úložiskom za 349 eur, avšak výrazne výhodnejšia je zľava na verziu s 8 GB RAM a 256 GB úložiskom, ktorú môžete získať za 359 eur. Popravde, lepší telefón v cene okolo 350 eur pravdepodobne nenájdete.

Redmi Note 12 Pro 5GZdroj: TOUCHIT
Redmi Note 12 Pro 5G

Zdroj: Xiaomi

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit