Vďaka novinke „Places“ si v blízkej budúcnosti budete môcť nájsť svojho ideálneho partnera na základe rozličných spoločne navštevovaných lokalít.

Populárna zoznamka Tinder sa čoskoro chystá na spustenie novej funkcionality, ktorej cieľom bude spájať ľudí na základe toho, aké miesta navštevujú. Novinku môžu ako prví využiť používatelia v 3 mestách na svete, ktorí zároveň Tindru poslúžia ako testovacia vzorka. Ide o Santiago v Chille a tiež Sydney a Brisbane v Austrálii. Princíp je pomerne jednoduchý. Povedzme, že pravidelne navštevujete určité 3D kino, konkrétne fitness centrum, obľúbenú kaviareň či kvalitnú taliansku reštauráciu. No a presne tieto isté lokality navštevuje aj osoba opačného pohlavia, ktorú vám tým pádom Tinder ponúkne na zoznámenie, alebo lepšie povedané „match“.

Tinder kvôli ochrane súkromia nebude zverejňovať miesta, ktoré považuje za diskrétne. Ide napríklad o banky, nemocnice či rôzne úrady. Konkrétna lokalita sa ostatným používateľom nebude zobrazovať okamžite, ale najskôr 30 minút po jej opustení. Samozrejmosťou bude možnosť vypnutia novej funkcionality pre prípad, že by ste nemali záujem ju používať, respektíve vymazania konkrétnych navštívených miest, ktoré nepovažujete za prínosné zverejňovať. Zdrojom lokalizačných údajov Tindru budú dáta z aplikácií Foursquare a Mapbox.

Zdroj: Mashable

 

Prečítajte si aj:

Bude z Facebooku nový Tinder? Čoskoro sa spustí nová funkcia zoznamky