Casio EQB-501DB-2AER sú hodinky, ktoré vyrába tradičná hodinárska firma, ale pritom majú v sebe prvok inteligencie. Vyzerajú luxusne, priemer puzdra je 48 mm, farba ciferníka je modrá. Navyše majú aj napojenie cez Bluetooth na mobilný telefón. Je to špeciálna technológia s malou spotrebou energie, preto sa dáta medzi mobilom a hodinkami vymieňajú, a to po stlačení príslušného tlačidla.

Hodinky čerpajú energiu zo slnka a pri normálnom nosení ich nemusíte nijako nabíjať. Pritom po súmraku hlavné časti ciferníka svietia, aby ste v tme vedeli zistiť čas. Okrem času máte na ciferníku aj dátum a označenie dňa v týždni. Využiť môžete aj stopky a alarm, pričom tieto udalosti sa dajú naplánovať cez mobil.

Cez hodinky tiež nájdete mobil, ak je v dosahu Bluetooth. Nastaviť a na jedno potlačenie tlačidla si môžete vymieňať čas medzi dvoma časovými zónami, tie sú ľahko nastaviteľné cez mobil. Hodinky Casio EQB-501DB váš tiež informujú o prijatom maile.

Hodinky vyzerajú dobre a sklíčko má ochranu pred poškriabaním. Remienok je z nehrdzavejúcej ocele, vybrať sa dajú aj rôzne farebné verzie ciferníka. Pokojne s nimi môžete aj plávať a ich hmotnosť je 200 gramov.

Cena: 341 EUR
Zapožičal: FastPlus

Značky: