Ide o slúchadlá, ktoré sa postarajú o to, aby vás deti počuli aj pri sledovaní videí alebo hraní hier

Poznáte to: vaše dieťa má konečne povolené pozerať rozprávky alebo hrať hry bez dozoru na vlastnom počítači či tablete. S nasadenými slúchadlami, možno dokonca s trochu privysokou hlasitosťou, je zrazu pre vás ako rodiča takmer nedostupné, môžete naň volať koľko chcete. To môžu zmeniť nové slúchadlá K4607 od Philips Sound. Sú navrhnuté špeciálne pre deti, a to so zreteľom na ich bezpečnosť. Keďže bezdrôtové slúchadlá sú umiestnené na spánkových kostiach, teda nie na ušiach alebo v nich, deti nie sú odrezané od okolia, môžu vás bez problémov počuť počas hrania hier alebo sledovania rozprávok a videí.

Technológia vedenia zvuku cez spánkové kosti. Ako to funguje?

Nové slúchadlá pre deti sú vybavené špeciálnou technológiou kostného vedenia. Táto technológia zaisťuje, že zvukové vibrácie sú vedené cez spánkové kosti, vďaka čomu je sluch ochránený pred vysokou hlasitosťou. Keďže slúchadlá nie sú v ušiach ani na ušiach, môžu ľahko počuť zvuky v ich bezprostrednom okolí. S dieťaťom teda môžete rozprávať, zatiaľ čo ono pokračuje v počúvaní svojho videa alebo hry.

Slúchadlá Philips K4607 prinášajú dobrú kvalitu zvuku a výdrž batérie s viac ako piatimi hodinami prehrávania. Otvorená konštrukcia slúchadiel a nastaviteľný nákrčník dotvárajú komfortné a bezpečné nosenie. Samozrejmosťou je Bluetooth pripojenie. Obmedzenie hlasitosti a ovládanie pomocou aplikácie sa postarajú o bezpečné používanie s možnosťou rodičovskej kontroly.

Bezdrôtové slúchadlá Philips K4607 môžu byť vhodným vianočným darčekom. Vďaka svojej praktickosti, bezpečnosti a nápaditosti si tieto slúchadlá zamilujú ako deti, tak aj rodičia, ktorí sa nemusia obávať o ich bezpečnosť. K dispozícii sú vo viacerých farbách.

Slúchadlá Philips K4607 sú u nás dostupné za odporúčanú predajnú cenu 99 €.

Zdroje: vlastné, Philips

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.