Sú ideálne pre viacčlenné rodiny.

Výrobca sonických zubných kefiek prišiel s atraktívnou vianočnou akciou. V rámci nej kúpite zubné kefky v rodinných balíčkoch za ešte výhodnejšie ceny. Balíček obsahuje dve sonické kefky v odlišných farbách a 8 náhradných hlavíc. Okrem toho ku každej objednávke získate aj praktický darček celkom zadarmo. Ich zoznam nájdete nižšie.

Ponuka rodinných balíčkov Oclean:

1. Oclean Flow

Sonická kefka Oclean Flow ponúka 5 čistiacich režimov. Ranný režim, ktorý je jemnejší, pretože počíta s tým, že sa vám počas noci usadil iba jemný zubný povlak. Večerný je intenzívny a má odstrániť zvyšky jedla a škvrny po nápojoch. Štandardný čistiaci režim pre každodenné čistenie, bieliaci a jemný čistiaci režim. Viac o tejto kefke sa dočítate v našej recenzii.

Akciová cena rodinného setu: 63,95 eur

Oclean Flow Sonic Electric ToothbrushZdroj: Oclean
Oclean Flow

2. Oclean Air 2

Balenie zubnej kefky Oclean Air 2 pozostáva zo samotnej kefky, magnetickej nabíjačky s koncovkou USB, návodu a čistiacej hlavice. Oválny dizajn tela veľmi dobre padne do ruky. Kefka konštrukčne a tiež spôsobom držania najviac pripomínala obyčajnú zubnú kefku.

Čistiaca hlavica, ktorá je v balení, je vyrobená z certifikovaných a zdravotne nezávadných vlákien Dupont. Dala by sa charakterizovať ako stredne tvrdá a skutočne vyčistí zuby precízne s ohľadom na techniku vášho čistenia. Z opačnej strany čistiacej hlavice je jemná štruktúra, pripomínajúca odtlačok prsta. Slúži na čistenie jazyka, no nám nedokázala úplne nahradiť klasickú čistiacu škrabku na jazyk. Viac o tejto kefke sa dočítate v našej recenzii.

Akciová cena rodinného setu: 81,95 eur

Oclean Air 2Zdroj: Oclean
Oclean Air 2

3. Oclean X Pro

Zubná kefka má klasický jednoduchý dizajn, nápadne podobný aj konkurenčným modelom. Povrch je upravený tak, aby sa zubná kefka nešmýkala a tvar zase dobre zapadne do ruky. V hornej časti kefky je vstavaný displej, ktorým sa vykonávajú základné nastavenie zubnej kefky (čistiaci mód, intenzita a dĺžka trvania čistenia). Pod displejom je hardvérové tlačidlo, ktorým sa potvrdzuje výber a zároveň slúži na zapnutie zubnej kefky. Viac o tejto kefke sa dočítate v našej recenzii.

Akciová cena rodinného setu: 144,95 eur

Oclean X ProZdroj: Oclean
Oclean X Pro

4. Megabalík, ktorý sa oplatí

V ponuke je aj megabalík pre celú rodinu, ktorý obsahuje dve zubné kefky Oclean X Pro Elite, dve zubné sprchy Oclean W1 a až osem náhradných hlavíc na zubnú kefku a to všetko iba za 271 eur. Viac informácií tu>>

Megabalenie OcleanZdroj: Oclean
Megabalenie Oclean

Extra bonusy ku každej objednávke

Oclean pripravil ešte ďalšiu extra akciu a ku každej objednávke vám pribalí niečo navyše.

Pri objednávke nad 99 dolárov dostanete dve náhradné hlavice navyše.
Pri objednávke nad 169 dolárov, dostanete zadarmo špeciálnu ekologickú tašku Oclean.
Pri objednávke nad 249 dolárov, dostanete sterilizátor zubných kefiek Oclean S1.
Pri objednávke nad 399 dolárov, dostanete ústnu sprchu Oclean W1.

Zdroj: Oclean

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.