Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nechce sa vám riešiť vianočné darčeky na poslednú chvíľu?

Začnite s ich nákupom už teraz, keď ešte obchody a eshopy nie sú zahltené a kedy si môžete výber v pokoji rozmyslieť. Prinášame vám inšpiráciu.

Produktové tipy pre ženy:

Mobilný telefón Samsung Galaxy A7 – novinka

Tento smartphone s 6″ SuperAMOLED displejom, 8jadrovým procesorom, 4 GB RAM alebo 64GB internou pamäťou je vybavený inovatívnym trojitým fotoaparátom s ultraširokouhlým objektívom. Hlavný 24Mpx snímač a prídavné senzory s rozlíšením 5 Mpx a 8 Mpx vám umožnia prispôsobiť hĺbku ostrosti a zachytia aj nepatrné elementy. Pre rôzne druhy scén a subjektov má pripravených 19 špeciálnych režimov vylepšujúcich fotografiu.

Funkcia Pro-lighting zase osvetlí pri fotení selfie vašu tvár mäkkým a jasným svetlom a v kombinácii s filtrom Smart Beauty získate ten najlepší autoportrét. Telefón tiež prichádza s dvoma slotmi na SIM karty a umožní vám oddeliť prácu a súkromie – vďaka riešeniu Dual Messenger. Pamäť telefónu môžete rozšíriť o ďalších 512 GB a oceníte aj čítačku odtlačkov prstov, Wi-Fi, LTE, GPS, NFC, trojdimenzionálny zvuk alebo operačný systém Android 8.0 Oreo. Cena je 349 €.

Plne automatický kávovar Philips LatteGo EP5334/10

Nový plnoautomatický kávovar Philips 5000 LatteGo vám pripraví šesť rôznych kávových nápojov stlačením jedného tlačidla. Zároveň si ale môžete prispôsobiť objem, silu a teplotu nápoja presne podľa seba a potom, čo objavíte to najlepšie možné nastavenie, si ho uložiť do pamäti. O zamatovo hebkú mliečnu penu sa postará napeňovač mlieka LatteGo, ktorý mieša mlieko so vzduchom v optimálnom pomere. Napeňovač je možné umyť len za 15 sekúnd pod tečúcou vodou alebo dať do umývačky. O čerstvo zomletú kávu sa postarajú extrémne odolné a presné keramické mlynčeky. Cena je 659 €.

Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch

Čisto elegantný klasický dizajn – vo svetle ružovom odtieni pre dámy a v čiernom pre pánov – dopĺňajú rýdzo moderné funkcie: hodinky merajú váš srdcový tep a sledujú viac ako 39 rôznych aktivít. Využijete ich i na počúvanie obľúbenej hudby. So špičkovou mobilnou aplikáciou Samsung Health potom poskytujú ešte detailnejšie merania – strážia napríklad váš príjem a výdaj kalórií, sledujú hladinu stresu alebo kontrolujú kvalitu vášho spánku.

Okrem internej kapacity 4 GB ponúkajú vysoký výkon vďaka kombinácii 2jadrového procesoru Exynos a 768 MB operačnej pamäte, Bluetooth, Wi-Fi, NFC, operačný systém Tizen alebo akcelerometer. Odolné sú proti vode i prachu (certifikácia IP68 a vo vode odolajú tlaku 5 ATMC). Cena je od 309 €.

Žehlička na vlasy Rowenta SF7510

Integrovaná kefa z prírodných vlákien rovná vlasy dohladka už po prvom prejdení žehličkou, bez toho aby kadere poškodzoval. Vlasy zároveň získavajú nadýchaný efekt a tepelná plocha je potiahnutá vrstvou keratínu, ktorý hrive dodáva žiarivý lesk. Môžete si tiež sami regulovať teplotu (od 130 do 200 °C) cez LCD displej a oceníte aj funkciu rýchleho zahriatia či bezpečnostnú poistku. Cena je 74,90 € .

Produktové tipy pre mužov:

Mobilný telefón iPhone XR 64 GB

Ďalšia tohtoročná novinka ponúka obrovský výkon vďaka procesoru A12 Bionic s Neural Engine ďalšej generácie, 12Mpx fotoaparát alebo 6,1″ Liquid Retina displej, teda najpokročilejší LCD panel na trhu. Je odolný voči prachu a vode (certifikácia IP67), môžete ho nabíjať bezdrôtovo a výdrž batérie je najlepšia zo všetkých tohtoročných iPhonov.

Rámček je tiež vyrobený z leteckého hliníka a telefón zabezpečíte vylepšeným Face ID. Oceníte aj internú pamäť 64 GB, GPS/GLONASS/Galileo/QZSS, Wi-Fi ac, 4G LTE alebo operačný systém iOS. praktickým benefitom je aj možnosť používať prvýkrát v histórii v iPhonu dve SIM karty (jedna fyzická + druhá sSIM). K dostaniu v šiestich krásnych odtieňoch! Cena je 879 €.

Prémiový dron DJI Mavic Air Fly More Combo

Skladacia kvadrokoptéra ponúka jednoduché a vybalansované manévrovanie s integrovaným pokročilým systémom pilotnej asistencie APAS, ktorý predchádza kolíziám, a sústavu funkcií FlightAutonomy 2.0, ktorá sa stará o čo najlepší pocit z letu. Dron má dolet až 10 km, rýchlosť až 68,4 km/h, maximálnu dobu letu 21 minút a maximálnu letovú výšku 5000 metrov.

Vďaka posilnenému Wi-Fi prenosu videa dokáže streamovať do telefónu živý obraz o kvalite 720p až na vzdialenosť 4 km. Kamera dronu dokáže snímať video v rozlíšení až 4K pri snímkovaní 30 fps a všetky videá a snímky sa ukladajú na integrované úložisko o veľkosti 8 GB, ktoré možno rozšíriť až na 128 GB. Dodávaný skladací diaľkový ovládač skvele padne do ruky, avšak dron môžete ovládať aj pomocou gest. V bielom, čiernom a červenom prevedení. Cena je 1049 €.

Zastrihávač fúzov Philips QP6520/20 OneBlade

Hladká tvár, strnisko i briadka – Philips OneBlade s LED displejom vám vytvorí vzhľad presne podľa vašich predstáv. Hybridný zastrihávač dokáže zastrihávať fúzy i holiť. Záleží len na vás, či dávate prednosť mokrému alebo suchému holeniu, pretože strojček stačí nabiť a integrovaná batéria zabezpečí až 90 minút bezdrôtovej prevádzky.

Špeciálny obojstranný brit zaisťuje perfektné oholenie už na jeden ťah, navyše bez rizika porezania. Ostrie kmitá až 200krát za sekundu a dokonale kopíruje vašu tvár. Súčasťou balenia je aj hrebeňový nástavec, s ktorým si ľahko vyberiete jednu zo 14 dĺžok strihu (od 0,4 do 10 mm). Cena je 84,99 €.

Produktové tipy pre deti:

Nočný projektor Alecto BC-125

Malé deti fascinuje obraz a zvuk, preto im pred spaním premietnite na strop či stenu obraz nočnej oblohy v troch teplých farbách a pustite im k tomu príjemnú uspávanku, ktorej hlasitosť môžete jednoducho regulovať. Oboje môžete nastaviť na 5, 10 alebo 15 minút, a ak vaše bábätko dovtedy nezaspí, projektor sa po 5 minútach znovu sám zapne. Prístroj funguje na tri 1,5V batérie (nie sú súčasťou balenia), je bezdrôtový a prenosný. Cena je 23,08 €.

Digitálny fotoaparát Vtech detský Kidizoom Twist Plus X7

Okrem klasického fotenia umožní dieťaťu i vytvárať video-animácie, zvukové komentáre alebo zmeny hlasu. Odolný materiál prežije aj pád na zem, rozlíšenie objektívu je 2 Mpx a jeho otočné prevedenie vie doslova zázraky. Deti ocenia aj farebné filtre a ďalšie efekty, a až ich fotenie prestane baviť, môžu prejsť k záložke Hry. S počítačom ho prepojíte cez USB kábel. Cena je 64,90 €.

Herná konzola Sony PlayStation 4 Pro 1TB + hra Spider-Man

Väčšie deti a študenti ocenia hernú konzolu, ktorá sa pýši extrémnym výkonom navrhnutým priamo pre hranie tých najnovších hier. Kombinácia 8jadrového procesora, 8 GB RAM a najmodernejšej grafickej karty zaručuje poctivý herný zážitok, ktorý ešte podporuje ultra vysoké rozlíšenie 4K. Môže sa pochváliť aj funkciou 1080p Share Play, vďaka ktorej môže váš syn alebo dcéra vyzvať priateľov na multiplayerový súboj.

To najlepšie možné pripojenie s ostatnými im zaistí 5GHz Wi-Fi. Prostredníctvom tejto konzoly môžu sledovať aj obľúbené seriály alebo najnovšie videa v rozlíšení 4K pomocou multimediálnych služieb typu Netflix alebo YouTube. Súčasťou balenia je hra Spider-Man, ktorá vznikla úzkou spoluprácou spoločnosti Marvel a tvorcov z Insomniac Games. Cena je 449 €.

Značky: