Ešte ste nevybrali? Máme pre vás ďalšie tipy na vianočné darčeky

Pre ženy:

Stolný mixér Kenwood BLX 750 WH – na drvenie ľadu aj mixovanie horúcich polievok

Sklenená nádoba s objemom 1,6 l je vyrobená z ThermoResist skla, ktoré je odolné voči teplotným šokom. Môžete v ňom teda bez problémov drviť ľad aj spracovávať horúce polievky. Nerezové Multizone nože sú unikátne umiestnené v dvoch vrstvách, čo zaisťuje precízne spracovanie surovín. Kovové telo má starostlivo navrhnutú odolnú konštrukciu. Cena je 89,90 €..

Kávovar na kapsle KRUPS NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me

Medzi hlavné prednosti kávovaru Mini Me patrí veľmi rýchle zahriatie kávovaru do 30 sekúnd, schopnosť automatického vypnutia po 5 minútach nečinnosti, široký výber nápojov NESCAFÉ® Dolce Gusto (cez 30 druhov) či inteligentné kapsule. Systém vždy rozpozná správny tlak pre prípravu vami vybraného nápoja, takže si v pokoji domova pripravíte pravé espresso so zamatovou penou, horúcu čokoládu, lahodné cappucino i chutné Latté Macchiato a veľa ďalších teplých i studených nápojov. Skvelá funkcia Play & Select vám umožní nastaviť množstvo vody v šálke buď podľa vašej preferencie, alebo podľa odporúčania uvedenom na každej kapsule. V niekoľkých farebných prevedeniach. Cena je 69,90 €.

 

Šikovný náramok Fitbit Charge 2

Okrem merania krokov, vzdialeností, tepu, spánku, aktívnych minút alebo spálených kalórií ponúka i režim automatického monitorovania tréningu. Oceníte aj šikovný budík, notifikáciu hovorov a SMS a prepojenie so systémami Android, iOS a Windows Phone. Iste vás poteší aj odolnosť proti potu a dažďu. Batéria vydrží na jedno nabitie až 5 dní a náramok je k dostaniu v rôznych farbách. Cena je 184 €.

 

Fén na vlasy Philips HP8243/00 KeraShine – rýchle vysúšanie so starostlivosťou o lesklé vlasy

Funkcia ThermoProtect vám umožní nastaviť si optimálnu teplotu pri vysúšaní, ionizačná technológia zaistí lesklé vlasy bez poškodenia, keratínový keramický povrch sa ešte viac stará o vlasy a funkcia Turbo zosilňuje prúd vzduchu pre rýchlejšie vysušenie vlasov. Vyberať môžete zo 6 flexibilných nastavení rýchlostí a teplôt. V balení je aj ultratenká tvarovacia hubica a difuzér. S príkonom 2200 W sa z neho stáva sušič profesionálnych parametrov. Cena je 39,99 €.

 

 

Pre mužov:

Plnoautomatický kávovar KRUPS Pisa EA 816B70 + Autocappuccino XS6000

V najmenšom kávovom plno automate s LCD displejom, nádobou na mlieko a tryskou Autocappuccino pripravíte espresso, cappuccino, macchiato či latte presne také, aké máte radi. Zvoľte si silu, množstvo vody a teplotu kávy tak, aby bol váš pôžitok vždy perfektný. Tlak 15 barov a hydraulické utláčanie zaistí najlepšiu extrakciu chuti a arómy kávy. Na švajčiarskom kónickom mlynčeku si tiež môžete nastaviť hrubosť mletia. Výhodou je aj program automatického čistenia sparovacej komory. Cena je 389 €.

 

Bezdrôtový reproduktor s funkciou powerbanky – hudba na každom kroku JBL Charge 3

Bezdrôtový reproduktor JBL Charge 3 si môžete vziať kamkoľvek vás napadne a vypočuť si tam svoju obľúbenú hudbu. S reproduktorom sa prepojíte cez Bluetooth, zvukový výkon je 2×10 W a frekvenčný rozsah má 65 – 20 000 Hz. Bude vám hrať až 20 hodín a obsahuje tiež batériu s kapacitou 6000 mAh pre dobíjanie telefónu, tabletov a ďalšej elektroniky cez USB. Jeho konštrukcia je odolná proti striekajúcej vode (IPX7). Reproduktor je k dostaniu hneď v niekoľkých farebných prevedeniach. Cena je 159 €.

 

Pánsky holiaci strojček Philips S7310/12 – na suché a mokré holenie, aj pre citlivú pleť

Strojček so systémom Aquatec je vhodný pre mokré i suché holenie. Krúžky SkinGlide sú potiahnuté mikroskopickými guľôčkami, čo strojčeku umožňuje plynulý ľahký pohyb a pomáha mu chrániť pokožku pred podráždením. Hlavy DynamicFlex sa pohybujú až 5 smermi a sledujú tak každú krivku vašej tváre. Brit Super Lift & Cut pracuje v dvoch fázach. Prvý zdvihne každý fúz, druhý ho následne odreže až pod úroveň pokožky. Na jediné nabitie zvládne strojček pracovať až 50 minút. Súčasťou balenia je i praktické cestovné puzdro. Cena je 149,99 €.

 

Instantný fotoaparát FUJI Instax MINI 8 Minion – ideálny spoločník na oslavy a večierky

Tento tzv. instantný fotoaparát disponuje vstavanou tlačiarňou, takže počas pár sekúnd dokáže vytlačiť práve urobenú fotografiu (vo veľkosti 62 × 46 mm). Zároveň ponúka funkciu automatického ostrenia, blesk a high-key režim pre jemnejšie zachytenie fotografií. Cena je 109 €.

 

Pre väčšie deti:

Bezdrôtové slúchadlá Sony MDR-ZX330BT

Bezdrôtové slúchadlá vydržia hrať až 30 hodín a dobíjať ich môžete cez USB. S tabletom či telefónom ich spárujete cez Bluetooth® či NFC, rozsah je 20 Hz až 20 kHz a vďaka 30mm kopulovitými reproduktorom si užijete ešte viac detailov. Slúchadlá majú zároveň skladaciu konštrukciu (mušle možno zložiť naplocho), takže s vami môžu aj kamkoľvek cestovať. Cena je 83,90 €.

 

Akčná kamera Niceboy VEGA 4K

Aj v nižšej strednej triede sa dá objaviť akčná kamera s vysokým pomerom výkonu a ceny. Disponuje diaľkovým ovládaním a hlavne možnosťou točiť až 4K pri 25fps a 2K pri 30fps (interpolovane) alebo FullHD pri 60fps (1080p). Má širokouhlý objektív 170°, diaľkové ovládanie v balení, vodotesné puzdro až do 30 metrov, 2″ LCD displej a Wi-Fi. Cena je 92,20 €.

 

Špičková herná konzola Sony PS4 Slim, 1TB, čierna + Gran Turismo Sport + PS Plus

Splňte si všetky sny a doprajte si špičkovú konzolu novej generácie. Oproti pôvodnej verzii je ľahšia, tenšia a výrazne úspornejšia. PlayStation je multimediálne centrum zábavy, preto je vybavený aj Wi-fi ac a Bluetooth 4.0, takže na domácej sieti môžete hrať nielen na televízore, ale aj na PC, MACu alebo PlayStation Vita. Môžete ho pripojiť k televízoru alebo monitoru a súčasťou tohto setu je aj obľúbená hra Gran Turismo Sport plus členstvo v službe PlayStation Plus na 14 dní zadarmo. Cena je 349,90 €.

 

 

Značky: