Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Najnovšia profesionálna tlačiareň fotografií formátu A3 + od spoločnosti Epson spája ľahké, štýlové a kompaktné prevedenie s mnohými funkciami, pre tlač profesionálnej kvality na rad médií. Tlačiareň SCP400 je kombináciou pigmentových atramentov a pokročilého pripojenia do cenovo dostupného balíčka a je tak ideálna pre amatérskych fotografov a fotografických nadšencov.

p400-2_nowat

Fotografi teraz môžu tlačiarňou SC-P400 vytvárať pôsobivé výtlačky profesionálnej kvality. Využitie atramentovej sady UltraChrome HiGloss 2 so siedmimi farbami a optimalizátorom lesku znamená, že fotografie budú mať živé farby a rovnomerne hladký a lesklý povrch. Atramenty sú nanášané tlačovou hlavou, vytvárajúce najmenšie atramentové kvapky medzi fotografickými tlačiarňami formátu A3 + na trhu, čo zaisťuje mimoriadne presné výtlačky.

Kateřina Sedláčková, Pre Graphics Account Manager spoločnosti Epson Europe, uviedla: „Tlačiareň SC-P400 dopĺňa našu novú radu SC-P zameranú na stolové tlačiarne profesionálnej kvality. Predstavuje ideálne riešenie pre užívateľov, ktorí chcú získať profesionálne výsledky na celej rade rôznych médií. Ponúka špičkové možnosti pripojenia a je vybavená cenovo najdostupnejšou sadou pigmentových atramentov na trhu. To znamená, že používatelia si môžu udržať nízke náklady. “

Vytváranie výtlačkov profesionálnej kvality až do formátu A3 + je naozaj jednoduché. Vďaka širokej rade podporovaných médií možno vystaviť ohromujúce fotografie mnohými rôznymi spôsobmi. Užívateľom túžiacim po výtlačkoch múzejnej kvality, ponúka SC-P400 rovno dráhu pre vkladanie Art materiálov so zadným podávaním jednotlivých listov. Presná tlač na rolu média, s jadrom o šírke dvoch palcov, je zaistená pomocou dvoch držiakov role. Užívateľom požadujúcim fotografie na silnej podložke, tlačiareň potlačuje pevné médiá o sile až 1,3 mm a tiež CD a DVD disky.

Nový model je flexibilnejší ako predtým a je vybavený pokročilými možnosťami pripojenia, vrátane tlače cez rozhranie Wi-Fi. Nech používate inteligentný telefón alebo tablet, jednoducho si do zariadenia stiahnite aplikáciu iPrint a môžete rýchlo a ľahko tlačiť fotografie bezdrôtovo. Pomocou vstavaného ethernetového pripojenia možno tlačiareň zapojiť do miestnej siete vo fotolaboratóriu alebo kancelárii.

SC-P400 je najmenšou a najľahšou fototlačiarňou formátu A3 + s pigmentovými atramentmi na trhu1. Užívatelia tak môžu ušetriť cenné miesto na stole či na prepážke. Štýlový a profesionálny dizajn ju predurčuje k tomu, aby sa stala ideálnym doplnkom moderných domácností, štúdií a kancelárií.

Tlačiareň SCP400 bude na trhu k dostaniu od 1. novembra 2015.

  

Hlavné vlastnosti 

Atrament Epson UltraChrome Hi-Gloss 2 pre špičkovú kvalitu a odolnosť voči svetlu
Široký farebný priestor so 7 farbami plus Gloss Optimiser
Vysoko presná tlač s atramentovými kvapkami o min. veľkosti 1,5 pl
Cenové dostupné zásobníky atramentu s objemom 14 ml
Kompatibilná so širokou škálou médií vrátane umeleckých, lesklých a matných papierov
Držiaky rolí papiera umožňujú užívateľom jednoduchú tlač na médium s dvojpalcovou šírkou jadra.
Zadná dráha pre vkladanie umeleckého papiera umožňuje ľahko vkladať Art médiá
Podpora pevných médií o sile až 1,3 mm
Wi-Fi pre priamu bezdrôtovú tlač z tabletov, počítačov a inteligentných telefónov
Epson iPrint pre tlač prakticky odkiaľkoľvek pomocou inteligentného telefónu alebo tabletu
Vstavaný Ethernet
Moderný dizajn produktu dodáva vysoko kvalitný vzhľad
Kompaktné rozmery (622 × 324 × 219 mm) vhodné pre obmedzené priestory v domácnosti aj v štúdiu
Ľahké prevedenie (12,3 kg)
Tlač bez okrajov
Optimalizované rozlíšenie 5760 × 1440 Dpi
Tlač na CD / DVD disky

[1] V porovnaní s konkurenčnými fototlačiarňami formátu A3 +, ktoré využívajú pigmentové atramenty a atramentovú sadu so 7 alebo viacerými farbami a boli na trhu dostupné v júni 2015

Značky: