Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy uplynulého týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. SUUNTO Vertical 2023: Návrat do prvej ligy

Suunto v minulosti patrilo medzi spoločnosti, ktoré sa špecializovali na hodinky a ďalšie príslušenstvo, ktoré súvisia s outdoorom. Spoločnosť sa však časom dostala do slepej uličky, a roky nepredstavila žiadny model, ktorý by držal krok s ponukou spoločnosti Garmin. Dokonca aj mladá značka COROS Garmin dotiahla do takej miery, že aj Suunto mohlo iba ticho závidieť jej úspech.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Disney+ a Hulu sa v tomto roku spoja do jedinej služby

Filmový a seriálový obsah zo streamovacích služieb Disney+ a Hulu bude v priebehu tohto roka dostupný v jednej aplikácii. Ako informoval portál Neowin.net, potvrdil to priamo generálny riaditeľ spoločnosti Walt Disney Bob Iger pri sumarizovaní výsledkov firmy za II. kvartál aktuálneho roka.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Garmin čoskoro predstaví hodinky Fénix 7 Pro a Epix Pro

Ponúknu vynovený optický senzor tepu a ďalšie zlepšenia. Web WinFuture.de zverejnil bohatú fotogalériu pripravovaných hodiniek od Garminu. Ten podľa informácií portálu predstaví na prelome mája a júna zdokonalené verzie svojich vlajkových lodí Fénix 7 a Epix 2. generácie s prívlastkom Pro.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Zakáže YouTube blokovanie reklamy?

Mnohí používatelia majú ako bežnú súčasť doplnkov prehliadača práve blokovanie reklám. To veľmi dobre pôsobí aj na reklamy, ktoré sú vo videách na YouTube. To ale zároveň nepôsobí dobre na reklamný trh a jednoznačne na tom stráca Google aj samotní používatelia. Ti nemôžu svoj kanál monetizovať tak, ako keby používatelia reklamy sledovali. O tom, či ich je priveľa, alebo sa dá ešte situácia s počtom a dĺžkou reklám akceptovať, nechávame na vás.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Sony Xperia 1 V: mobilná náhrada za fullframe fotoaparáty. Poznáme ceny a darčeky

Sony prichádza s vylepšením svojho vlajkového mobilného telefónu. Sony Xperia 1 V teraz obsahuje celkom nový obrazový snímač a technológia z fotoaparátov Alpha umožňuje vytvárať zaujímavé portréty s presnými farbami. Sony Xperia 1 V je nová vlajková loď s celkom novým obrazovým snímačom CMOS s dvojvrstvovou technológiou Transistor Pixel. Xperia 1 V je tak profesionálny fotomobil určený pre konkrétnu cieľovú skupinu.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj: