Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Platený balíček programov cez anténu (Plustelka)  je od februára po novom dostupný za cenu 2,99 € mesačne.

Podmienkou je predplatné služby na 12 mesiacov. Akcia platí do konca tohto roka.

Towercom sa chce obohatením ponuky šírených programov cez anténu ešte viac priblížiť divákom a poskytnúť viac programov za menej peňazí. Spoločnosť tak reagovala na neustále sa zvyšujúce ceny konkurencie. “Zveľaďovaním technickej infraštruktúry Towercomu a využívaním nových technológií, robíme maximum pre to, aby boli informácie a zábava dostupné pre všetkých ľudí. Zároveň je pre nás záujem divákov o vysielanie cez anténu motiváciou k neustálemu zatraktívňovaniu ponúkaných služieb,“ povedal Ivan Peschl, CEO Towercomu.

Platený balíček programov za 2,99 € mesačne obsahuje napríklad športové (Eurosport 1, Eurosport 2, Sport 2), detské (RiK TV, nickelodeon), filmové (JOJ Cinema, Film+), dokumentárne (Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore) či erotické programy (Spice, EroXXX). Pri štandardnej cenníkovej cene 5,99 € je to v rámci akcie zľava 50%.

Cez anténu sú vysielané aj voľne dostupné programy pre sledovanie ktorých, nie je okrem antény potrebné nič, vysielanie je bez akejkoľvek viazanosti či mesačných poplatkov.

Značky: