Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov, predstavuje na trhu nový AX3000 PCIe adaptér Archer TX55E, ktorý zvládne možnosti bežného stolného počítača rozšíriť o bezdrôtové pripojenie s podporou štandardu Wi-Fi 6 (802.11ax). Ako bonus potom získate aj ďalšiu bezdrôtovú technológiu Bluetooth, a to vo verzii 5.2.

Bezkonkurenčná rýchlosť pripojenia

PCIe adaptér TP-Link Archer TX55E so sebou prináša bezkonkurenčnú rýchlosť bezdrôtového pripojenia, a to konkrétne do rýchlosti až 2 402 Mb/s vo frekvenčnom pásme 5 GHz a 574 Mb/s v pásme 2,4 GHz. Užívateľský zážitok umocňuje aj o 75 percent nižšia latencia (odozva), vďaka ktorej si na svojom stolnom PC môžete užívať on-line hranie, plynulé videokonferencie alebo streamovanie videa bez akýchkoľvek kompromisov.

Široké pokrytie vďaka dvom anténam

Adaptér disponuje aj dvojicou externých antén s vysokým ziskom, ktoré umožňujú ľahšie pripojenie aj z okrajových častí domácnosti a tiež vyššiu stabilitu. Výsledkom je vyššie a stabilnejšie pokrytie v rámci vášho domova. Vyššiu úroveň pokrytia môžete využiť aj pri technológii Bluetooth 5.2, ktorá dosahuje až štvornásobnú úroveň pokrytia a dvojnásobné rýchlosti spojenia oproti štandardu Bluetooth 4.2.

Vylepšené chladenie  aj zvýšené zabezpečenie

Pokiaľ ide o ďalšie vlastnosti PCIe adaptéra TP-Link Archer TX55E, tu je nutné spomenúť aj špeciálny pozlátený chladič, ktorý počíta s vyššou teplotou skrine počítača, a pomáha tak zvyšovať stabilitu a spoľahlivosť aj v takomto náročnejšom prostredí. Výrobca prirodzene myslel aj na zabezpečenie komunikácie, a to konkrétne v podobe šifrovania WPA3, ktoré prináša aktuálne najvyššiu úroveň zabezpečenia proti odpočúvaniu. Zákazníci určite ocenia spätnú kompatibilitu s plnou podporou skorších štandardov 802.11ac/a/b/g/n.

Kľúčové vlastnosti Archer TX55E:

  • Bezkonkurenčná rýchlosť Wi-Fi 6 – prekonáva gigabitovú bariéru rýchlosťou až 2402 Mb/s (5 GHz) + 574 Mb/s (2,4 GHz).
  • Plynulý zážitok – o 75% nižšia latencia zaisťuje mimoriadne responsívne hranie, videochaty aj živé vysielanie.
  • Spoľahlivé pripojenia – čipová sada Intel® Wi-Fi 6 prináša rýchlejšiu  a čistejšiu Wi-Fi, aby sa naplno využil potenciál routera Wi-Fi 6.
  • Široké pokrytie bezdrôtovou sieťou – pripojte sa k Wi-Fi na viacerých miestach vášho domova pomocou 2 externých antén s vysokým ziskom, ktoré zaistia väčšie pokrytie a zvýšenú stabilitu.
  • Bluetooth 5.2 – najnovšia technológia Bluetooth dosahuje 2× vyššiu rýchlosť a 4× širšie pokrytie ako verzia Bluetooth 4.2.
  • Vylepšené zabezpečenie – najnovšie vylepšenie zabezpečenia WPA3 poskytuje zvýšenú ochranu v zabezpečení osobného hesla.
  • Perfektné spracovanie – špeciálny pozlátený chladič je vytvorený pre zlepšenie stability a spoľahlivosti aj v horúcom prostredí.
  • Spätná kompatibilita – plná podpora štandardov 802.11ac/a/b/g/n.

Viac informácií o produkte nájdete tu:

https://www.tp-link.com/cz/home-networking/adapter/archer-tx55e/

Značky: