Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov, predstavuje na trhu nový bezdrôtový VDSL/ADSL modem a router Archer VR400 V3 s podporou štandardu AC1200, ktorý ponúka rýchlu Wi-Fi so slušným dosahom aj vďaka Beamformingu.

Vynikajúce pripojenie s modelovaným dosahom

TP-Link Archer VR400 V3 ponúka užívateľom rýchle a stabilné pripojenie k Wi-Fi sieti vďaka podpore dvoch pásiem. Vo frekvenčnom pásme 5 GHz je maximálna rýchlosť pripojenia 867 Mbit/s, v pásme 2,4 GHz potom 300 Mbit/s. Lepší dosah aj optimálne pokrytie sú potom zaistené aj podporou technológie Beamforming, teda modelovanie lúča, ktorej pomáha dvojica pevných všesmerových externých antén.

Vďaka podpore pokročilej technológie VDSL2 zvláda TP-Link Archer VR400 V3 maximálnu rýchlosť pripojenia VDSL až do 100 Mbit/s, čo znamená viac ako štvornásobnú rýchlosť oproti bežnému výkonu štandardu ADSL 2+ (24 Mbit/s). Zariadenie je typu 2 v 1, pretože v sebe kombinuje DSL modem aj bezdrôtový router podporujúci všetky štandardné pripojenia DSL vrátane VDSL2, ADSL2 +, ADSL2 a ADSL.

Záložné pripojenie rôznymi technológiami

So zariadením Archer VR400 V3 od TP-Linku prakticky nehrozí, že by ste prišli o svoje internetové pripojenie. Ibaže by prestala fungovať elektrina v domácnosti. Je totiž vybavený aj USB portom s možnosťou zapojenia 3G/4G dongle pre spoľahlivé a rýchle mobilné pripojenie.

OneMesh pre plynulé a bezproblémové pokrytie domácnosti

Plynulé a bezproblémové pokrytie celej domácnosti s jediným názvom siete (SSID) zvládnete hravo vďaka tomu, že modem/router Archer VR400 V3 spadá pod sériu OneMesh™. Tá sa radí k portfóliu meshových riešení spoločnosti TP-Link, ktoré slúžia k tvorbe plynulých a stabilných domácich alebo kancelárskych sietí. V prípade potreby tak je možné sieť rozšíriť pomocou niektorého z ďalších meshových extenderov OneMesh, ktorých má TP-Link vo svojom portfóliu celú sériu.

Plynulé pripojenie ďalej zaisťuje aj podporovaná technológia MU-MIMO, ktorá zvládne obslúžiť hneď niekoľko koncových zariadení súčasne, skracuje čas čakania (odozvu), zvyšuje priepustnosť Wi-Fi pre každé zariadenie a tiež účinnosť každého toku.

Integrované gigabitové ethernetové porty potom fungujú desaťkrát rýchlejšie ako štandardný ethernet. To vedie k zabezpečeniu špičkového výkonu koncových zariadení pripájaných k internetu prostredníctvom kábla. Či už sa jedná o počítače, televízory, herné konzoly, sieťové úložisko a tlačiarne alebo čokoľvek iné.

O jednoduché nastavenie sa postará nielen intuitívne webové rozhranie ale predovšetkým mobilná aplikácia Tether dostupná v češtine aj slovenčine pre Android a iOS. Jej prostredníctvom môžete okrem samotného modemu/routera tiež spravovať sieťové nastavenia z ľubovoľného kompatibilného mobilného zariadenia. Nastaviť je možné napríklad tiež rodičovskú kontrolu alebo sieť pre hostí.

Kľúčové vlastnosti Archer VR400 V3:

  • Rýchla Wi-Fi – Zažite vynikajúce bezdrôtové dvojpásmové pripojenie Wi-Fi
    867 Mb/s (5 GHz) + 300 Mb/s (2,4 GHz)
  • Lepší dosah – Dve pevné všesmerové antény s technológiou Beamforming poskytujú stabilné bezdrôtové pripojenie a optimálne pokrytie
  • Všestranná konektivita – Plne kompatibilný so štandardmi VDSL2/ADSL2+/ADSL2/ADSL a tiež s 3G/4G internetovými službami po optickom kábli a štandardnom kábli
  • Pokrytie celej domácnosti pomocou OneMesh™ – Spolupracuje s produktmi TP-Link OneMesh™ pre vytvorenie flexibilnej Mesh siete
  • Technológia MU-MIMO – Súčasne prenáša dáta do viacerých zariadení, skracuje čas čakania
  • Plné gigabitové porty – Využite všetky výhody širokopásmových rýchlostí až do 1 Gb/s.
  • Tether aplikácia – TP-Link Tether poskytuje najjednoduchší spôsob prístupu a správy routera na zariadeniach iOS a Android

Značky: