Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov, predstavuje nový dvojpásmový Wi-Fi USB adaptér s rýchlosťou až 1300 Mbit/s – Archer T9UH. Je určený pre zvýšenie rýchlosti bezdrôtového pripojenia u notebookov využívajúcich staršie špecifikácie Wi-Fi, prípadne zdvojnásobenie existujúcej rýchlosti. Vytvára tiež stabilné a rýchle bezdrôtové spojenie pre stolné počítače, ktoré tak je možné premiestniť kamkoľvek v dosahu signálu z Wi-Fi routeru.

Archer T9UH umožňuje počítaču alebo notebooku vďaka technológii Wireless AC využiť pripojenie 3x rýchlejšie než Wireless N. Podporuje tiež duálne pásma – pásmo 5 GHz je možné využívať pre hry a HD streamovanie bez straty kvality a pásmo 2,4 GHz napríklad pre videohovory a online nakupovanie. Adaptér je samozrejme spätne kompatibilný s predchádzajúcimi štandardami 802.11 a/b/g/n, takže je možné používať ho aj v starších Wi-Fi sieťach.

Silnejšie pokrytie s anténami s vysokým ziskom

So štyrmi integrovanými anténami s vysokým ziskom vytvorí Archer T9UH stabilné Wi-Fi pripojenie v domácnosti a v kancelárii, a to aj keď je router na inom poschodí. K tomu prispieva aj Beamforming Technology, ktorá poskytuje cielenejšie a vysoko efektívne bezdrôtové pripojenie.

Jednoduché použitie s ​​flexibilným dizajnom

Kábel USB 3.0 s dokovacím USB konektorom zjednodušuje hľadanie miesta pre Archer T9UH v pracovnom priestore. Adaptér je možné bez námahy odstrániť z počítača a umiestniť podľa potreby vo vzdialenosti 1 metra. Tým sa dá vyhnúť prirodzeným prekážkam a dosiahnuť tak lepší signál. Kompaktné prevedenie a skladacia anténa tak umožňuje mobilným pracovníkom využívať rýchle Wi-Fi pripojenie aj kdekoľvek na cestách.

Kľúčové vlastnosti Archer T9UH

  • Ultimátna rýchlosť Wi-Fi – AC1900 (až 600 Mbit/s v pásme 2,4 GHz a až 1300 Mbit/s v pásme 5 GHz) bezdrôtová rýchlosť so štandardom novej generácie – 802.11ac
  • Dual Band Wireless – dve pásma 2,4 GHz a 5 GHz pre flexibilné pripojenie
  • Nečakaný dosah – antény s vysokým ziskom zaisťujú vynikajúci dosah a stabilitu
  • Beamforming Technology – poskytuje cielenejšie a vysoko efektívne bezdrôtové pripojenie
  • Port ​​USB 3.0 – až 10x rýchlejší než USB 2.0
  • Flexibilné použitie – súčasťou je kolíska USB 3.0 pre umiestnenie na najvhodnejšie miesto
  • Tlačidlo WPS – jednoduché nastavenie bezdrôtového šifrovaného pripojenia stisnutím tlačidla WPS
  • Spätná kompatibilita – podpora štandardov 802.11 a/b/g/n

Viac informácií o produkte 

Značky: