Horúce automobilové novinky z Frankfurtu, 30 automobilových značiek, výstavné premiéry a zľavy, súťaže, top tuningové autá, kaskadéri, veterány, karavany, atrakcie pre deti a ešte oveľa viac vám prináša najväčší motoristický sviatok jesene AUTOSALÓN AUTOSHOW NITRA v dňoch od 3. do 6. októbra 2019.

AUTOSALÓN AUTOSHOW NITRA prináša aj značky, ktoré nadšenci neuvidia ani vo Frankfurte:  Nissan, Mazda, Mitsubishi, Suzuki, Volvo, Jeep, Renault, Dacia a taktiež francúzska časť PSA, značky Peugeot a Citroën. Vstupenky na výstavu sú zlosovateľné, môžete tak hrať o hodnotné ceny. Hlavnou výhrou je nová KIA STONIC do osobného vlastníctva.

Ozajstnú automobilovú show zabezpečia najlepší slovenskí drifteri a kaskadéri vrámci akcie MOTOTV SHOW. Viac ako 100 najkrajších tuningových kúskov bude pútať pohľady na TUNING SHOW a to po všetky štyri dni výstavy. Okrem tradičných sexi car wash, vystúpení rapperov, fotopáuz s hosteskami a rôznych súťaží, okorení celú akciu zraz automobilových nadšencov a slovenské finále Car Fans Cup. Nemôžu chýbať ani tradičné Majstrovstvá Slovenska hasičského a záchranného zboru SR vo vyslobodzovaní z havarovaných áut.

Veteránisti sa môžu tešiť na exhibičnú jazdu Citroën „kačíc“ a vyše 100 historických áut v pavilóne N. Pre deti a školákov bude o zábavu postarané: elektrické autíčka, skákacie hrady, fun a chill-out zóna, detské kútiky s kvízmi a súťažami, či autodráha s profesionálnymi pretekárskymi autíčkami.

O odbornú stránku výstavy sa postará konferencia „O elektromobilite na rovinu“. Nezabudli sme ani na naše nežnejšie polovičky s poradenstvom a prednáškami na tému AUTO A ŽENA. Súčasťou programu bude súťaž v slalome žien na parkovisku. Priamo z výstaviska bude dopravné spravodajstvo naživo vysielať Zelená vlna.

Najväčšia a najkomplexnejšia automobilová výstava AUTOSALÓN AUTOSHOW NITRA sa bude konať od 3. do 6. októbra 2019 na národnom výstavisku Agrokomplex v Nitre. Na ploche viac ako 37 000 m2 sa predstaví  viac ako 250 vystavovateľov. Nenechajte si ujsť tento najvýznamnejší motoristický sviatok na Slovensku. Rozhodne sa máte na čo tešiť!

Značky:

Nechajte nám správu