Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vďaka aplikácii George je možné získať účet online, bez návštevy pobočky, v priebehu 5 minút. Platí to aj pre tých, ktorí ešte nie sú klientmi Slovenskej sporiteľne. Navyše, takto založený účet získajú klienti na 12 mesiacov bez poplatku. Ak zaplatia mobilom v celkovej výške 100 eur, dostanú od banky odmenu až 30 eur.

Slovenská sporiteľňa prichádza po bezpečnom bankovaní a pomoci klientom aj krajine so silnou produktovou ponukou aj pre nových klientov. Vďaka digitálnemu bankovníctvu George, ktoré aktuálne využíva viac ako 870 tisíc klientov, ponúka možnosť otvoriť si účet komukoľvek, bez nutnosti navštíviť pobočku. Ponuka je súčasťou novej kampane, v ktorej prináša povzbudenie k návratu do bežného života. Viac detailov nájdu klienti na http://www.ucet.sk.

Osobný účet bez poplatku môžu mať aj existujúci klienti Slovenskej sporiteľne. Stačí splniť tri jednoduché kroky (platiť kartou, mať zriadené trvalé platby, pravidelne sporiť alebo investovať).

Videospot: 

 

Aktuálna kampaň odštartovala 18. mája v televízii, online a direct komunikácii. Súčasťou kampane bude aj špeciálny mediálny event. Silným motívom je charizmatický prednes upraveného textu piesne Adama Ďuricu Spolu hercom Mariánom Mitašom. Kampaň je interaktívna, ľudia sa do nej môžu zapojiť nahratím vlastného krátkeho videa na www.spolumamenato.sk a jeho zdieľaním na sociálnych sieťach (spustené od 1. mája).

TV spot: