Aj keď to vyzerá tak, že HTC na blížiacej sa výstave MWC toho veľa neukáže, na internete sa objavili uniknuté fotky nasledovníka HTC One M9 s kódovým menom HTC Perfume.

htc-perfume-leaked._nowat

Tieto potvrdili to, čo boo známe už z predchádzajúcich správ – novinka bude vyzerať takmer navlas rovnako ako One A9. Fotky priniesol Evleaks. HTC Perfume bude mať na zadnej strane špeciálny priestor pre antény, nastavenie hlasitosti a zapínacie tlačidlo sú na rovnakých pozíciách ako v modeli One A9. Najväčšou zmenou je väčšia predná kamera, snímač odtlačku prstov v inom tvare ako i absencia loga HTC a prekvapivo aj BoomSound reproduktorov. Je však možné, že takáto absencia je len u prototypu a finálna verzia bude obsahovať logo a možno aj pre vlajkovú loď od HTC typických reproduktorov.

Očakáva sa, že procesorom bude Snapdragon 820 alebo MediaTek (v závislosti od regiónu),  4 GB RAM a 32 GB vnútornej pamäti s rozšírením cez microSD kartu Šušká sa, že HTC použije AMOLED displej a znova tu bude kamera s technológiou UltraPixel.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.