Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť UPC, najväčší káblový operátor na Slovensku, uvádza dnes prelomovú interaktívnu televíziu Horizon.

Nová televízia umožňuje prepojenie digitálnej káblovej televízie s internetovými aplikáciami, 7-dňovým TV Archívom a mobilnou televíziou Horizon Go. Súčasťou Horizon TV je aj videotéka MyPrime s 1600 filmovými a seriálovými titulmi. Televízia Horizon spája v sebe viacero inovatívnych produktov do unikátnej interaktívnej služby.

“Uvedením Horizon TV posúvame vývoj televízie o úroveň vyššie. Horizon od základu mení doterajšiu divácku televíznu skúsenosť. Televíziu, ktorú máme radi, prináša úplne novým a lepším spôsobom, spojením  všetkých najobľúbenejších televíznych služieb do jednej a jedinečnej ponuky. To je však iba začiatok. Ponuku Horizon TV budeme rozširovať o ďalšie novinky, ktoré potvrdia vedúcu pozíciu UPC, ako poskytovateľa inovatívnych služieb,” uviedol Martin Miller, poverený generálny riaditeľ spoločností UPC v Českej republike a UPC v Slovenskej republike.

Interaktívna TV s bonusmi

Interaktívna televízia Horizon od UPC ponúka okrem viac ako 170 staníc všetkých žánrov aj nové, vizuálne a užívateľsky príjemné prostredie s intuitívnym ovládaním, ktoré prináša vyšší komfort sledovania televízie. Novinkou je tiež prehľadný TV sprievodca zobrazujúci aj hodnotenie filmu, intuitívne vyhľadávanie v TV sprievodcovi, v TV Archíve a vo videotéke, ako aj možnosť sledovať televíziu nielen na TV prijímači, ale aj na 3 mobilných zariadeniach súčasne.

TV Archív pre 40 staníc

Vďaka TV Archívu si diváci môžu pozrieť vysielanie svojich obľúbených programov až 7 dní dozadu, pričom v ponuke TV Archívu je až 40 obľúbených televíznych staníc, z toho 19 v HD kvalite. Všetci zákazníci digitálnej televízie UPC získavajú teraz službu TV Archív v ponuke televízie Horizon ako bonus bezplatne až do konca augusta tohto roku. TV Archív je až do konca augusta dostupný aj v mobilnej televízii Horizon Go.

TV kdekoľvek a kedykoľvek – s mobilnou televíziou Horizon Go

Súčasťou televízie Horizon je taktiež mobilná televízia Horizon Go, ktorá umožňuje sledovanie obľúbených programov prostredníctvom internetového pripojenia kedykoľvek a odkiaľkoľvek na Slovensku, až na 3 zariadeniach súčasne, vrátane tabletu, notebooku či smartfónu. So službou Horizon Go môžu televízni zákazníci UPC sledovať online viac než 80 TV programov, vrátane 22 v HD kvalite. Užívateľ má vďaka tejto službe prístup k najbohatšej mobilnej ponuke TV programov, ktoré si môže vychutnávať nielen vo svojej domácnosti, ale pomocou internetového mobilného a Wi-Fi pripojenia, prakticky na celom území Slovenska.

Videotéka MyPrime s 1 600 filmovými a seriálovými titulmi

Zákazníci Horizon TV majú zároveň neobmedzený prístup k videotéke MyPrime, ktorá ponúka až 1 600 filmových a seriálových titulov. S videotékou MyPrime získavajú možnosť za mesačné predplatné neobmedzene sledovať filmy a seriály bez reklám, a to nielen na TV prijímači, ale prostredníctvom mobilnej televízie Horizon Go aj na mobilných zariadeniach kedykoľvek a odkiaľkoľvek na Slovensku. Spoločnosť UPC ponuku filmov a seriálov pravidelne obmieňa a rozširuje o nové tituly.

Prístup k internetovým aplikáciám

Televízia Horizon umožňuje taktiež prístup k internetovým aplikáciám vrátane hudby, spravodajstvu či hrám.

Ako získať novú televíziu Horizon:

Súčasní zákazníci digitálnej káblovej televízie UPC DIGITAL s HD boxom Kaon 700 svoje prijímacie zariadenia nebudú musieť meniť. Na Horizon TV budú prevedení bez zmeny ceny automaticky, o čom budú informovaní vopred listom, SMS správou aj e-mailom. Ostatní zákazníci budú postupne kontaktovaní v nadchádzajúcom období s možnosťou výmeny pôvodného set-top boxu za nový, ktorý umožňuje využívanie televíziie Horizon. Noví zákazníci získajú nový HD mediabox, určený na užívanie Horizon TV.

Značky: