Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Sviatky sú už za rohom, preto spoločnosť Nikon ponúka všetkým používateľom – fotografom aj filmárom, nadšencom aj profesionálom – možnosť získať svoje obľúbené vybavenie prostredníctvom zimnej ponuky s okamžitými zľavami. Táto akcia ponúka zľavu až 500 € na vybrané produkty – a nie je potrebné zaregistrovať sa ani predložiť doklad o kúpe. Zľavy sa automaticky uplatnia na mieste predaja.

Akcia prebieha od 28. 10. 2022 do 16. 1. 2023 a vzťahuje sa na vybrané telá Nikon vrátane plnoformátových fotoaparátov mirrorless Z 7II, Z 6II, Z 5, Z 50 a Z fc. Súčasťou tejto akcie sú aj modely digitálnych jednookých zrkadloviek vrátane fotoaparátov D850 a D780, rad objektívov NIKKOR a rôzne produkty športovej optiky.

Ponuka sa vzťahuje výlučne na produkty zakúpené v obchode Nikon Store a u zúčastnených maloobchodných predajcov. Zľavy sú k dispozícii iba do vypredania zásob a nemožno ich získať spätne.

Ďalšie informácie a podrobnosti o oprávnených produktoch, ako aj podmienky a požiadavky akcie nájdete na adrese www.usetrisnikonom.sk

Značky: