Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Už ste niekedy videli, že by auto porazilo gravitáciu a zrýchľovalo z pokoja spod padajúceho lustra, rozlišovalo medzi jednovaječnými dvojčatami alebo vyštartovalo popri rakete?

V novej sérii videí od spoločnosti Ford sa čisto elektrický Mustang Mach-E postaví všetkým týmto výzvam. Upozornenie na vyzradenie zápletky: vyhrá.

Úplne nový Mustang Mach-E je od základu skonštruovaný tak, aby zmenil vnímanie, čo by mohol a čo by mal byť elektromobil, a Mustang Mach-E je dokonalý predstaviteľ hlavnej úlohy. Každá epizóda nielenže zdôrazňuje jednu z kľúčových schopností alebo technológií Mustangu Mach-E, ale tento seriál  spochybňuje bežné mylné predstavy o dojazde a výkone elektromobilov. Rovnako ako samotné vozidlo.

Mustang Mach-E je hrdý na svoje slávne označenie Mustang a je vôbec prvým elektrifikovaným vozidlom, ktoré nesie tento názov a štýl.

Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

„Príchod a uvedenie modelu Mustang Mach-E je pre spoločnosť skutočne vzrušujúcim momentom a dôkazom toho, ako sa značka Ford pripravuje na budúcnosť! Cieľom tejto série videí je dokázať, čoho je Mach-E schopný a vyvrátiť akékoľvek predsudky, ktoré ľudia majú o elektrických vozidlách. Séria „Watch Me“ sa javila ako prirodzená platforma pre kampaň na podporu príchodu modelu Mach-E do Európy, nielen ako prostriedok prirodzenej dôvery pre auto a jeho schopnosti, ale aj ako symbol pýchy a hrdosti, ktorú budú zákazníci cítiť za volantom,“ vysvetlil Peter Zillig, riaditeľ, Brand & Marketing komunikácie spoločnosti Ford of Europe.

Séria videí

  • Mustang Mach-E verzus gravitácia: Krútiaci moment čisto elektrického Mustangu Mach-E 2021 je mohutný. Ale je dostatočne silný, aby si trúfol na zákony gravitácie? Pozrite sa, ako si elektrický Mustang poradí s padajúcim lustrom zo zastavenia. Video si môžete pozrieť TU.
  • Mustang Mach-E verzus raketová veda: Dojazd čisto elektrického Mustangu Mach-E 2021 je impozantný. Ako však vyzerá pôsobivý dojazd? 3,5-metrová raketa pomáha s vizualizáciou 610 km dojazdu (podľa WLTP*) modelu Mustang Mach-E s voliteľným akumulátorom s predĺženým dojazdom a pohonom zadných kolies. Video nájdete TU.
  • Mustang Mach-E verzus Pit Crew: Funkcia bezdrôtovej aktualizácie umožňuje čisto elektrickému Mustangu Mach-E 2021 vykonať aktualizáciu takmer odkiaľkoľvek. Dokáže však konkurovať mobilnému tímu mechanikov pripútaných priamo k plošine nákladného vozidla? Je len jeden spôsob, ako to zistiť. Pozrite si TO.
  • Mustang Mach-E verzus DNA: Čisto elektrický Mustang Mach-E 2021 sa dokáže naučiť vzorce správania a prispôsobiť sa preferenciám jednotlivých vodičov. Ale je dostatočne inteligentný, aby rozlíšil medzi rovnakými osobami? Zistite, čo sa stane, keď si prispôsobená technológia v Mustangu Mach-E trúfne na dvojčatá. Video nájdete TU.
Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

Vedeli ste, že?

Množstvo automobilových vyhľadávaní za účelom porovnávania s výrazom „verzus“ sa za posledný rok zvýšilo? V prípade elektrických vozidiel dokonca o 64 percent**. Preto nastal ideálny čas postaviť Mustang Mach-E v sérii výziev „verzus“ a pokúsiť sa prelomiť niektoré mylné predstavy, ktoré majú ľudia o elektrických vozidlách.

Video seriál bol vyrobený v USA a čiastočne sa natáčal na rovnakom mieste, aké bolo použité vo filme Ford vs Ferrari z roku 2019, ktorý vyrozprával príbeh o inej výzve, ktorú zdolali vozidlá Ford.