Aby ste si mohli vychutnať prebiehajúce Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji a neskôr vo futbale naplno, museli by ste cestovať najprv do Dánska a potom do Ruska. Dobrou voľbou však môže byť aj kúpa nového kvalitného televízora a svoje obľúbené športové prenosy si pozriete pohodlne vo vašej obývačke.

Výber televízora

V súčasnosti máte na výber naozaj kvalitné modely, v redakcii práve testujeme OLED televízor LG E8QLED od Samsungu, najvyššiu radu Q9. V 65-palcovej uhlopriečke je to podobný zážitok, ako keby ste sedeli priamo na štadióne. A to kvalitou obrazu, jeho kontrastom, jasom či živosťou farieb ale aj možnosťami zvuku. Podpora Dolby ATMOS znamená, že počujete odkiaľ prichádza zvuk a cítite sa tak, ako by ste tam naozaj boli.

A pritom nemusíte nikam cestovať, hľadať hotely, riešiť dopravu i zvýšené ceny počas týchto športových sviatkov. Prirodzene, ponuka televízorov je bohatá, možno sa uspokojíte aj s menšou uhlopriečkou a menej kvalitným obrazom. Ale aj tak môže byť nákup televízora, ak ho máte zaplatiť naraz, celkom nápor na rodinný rozpočet. Jedine, ak by ste využili možnosť nákupu na splátky.

Nákup na splátky priamo v predajni

Riešením teda môže byť nákup televízora na splátky, nikto však nechce pri tejto forme platby preplatiť. Veď ani nemusíte. Ak si vyberiete televízor priamo v niektorej predajni NAY, stačí zaplatiť len 10 % z ceny televízora a zvyšok budete splácať nasledujúcich 9 mesiacov. Podstatné pritom je to, že je to naozaj s nulovým úrokom.

Platí to vtedy, ak si vyberiete televízor, ktorý je v minimálnej hodnote 500 eur, čo nie je problém 😊. K tomu si môžete prikúpiť aj iný tovar, vybraný televízor však musí byť v minimálnej hodnote 500 eur. Ďalej pri osobnom nákupe potrebujete už len dva doklady totožnosti – napr. občiansky a vodičský, pas či sobášny list.

Potom ako sa vaša žiadosť o tento splátkový predaj schváli, zaplatíte len 10 % z ceny celého nákupu a váš televízor si môžete odniesť alebo nechať doručiť. Platiť môžete v hotovosti, platobnou kartou alebo poukazom. Ďalšia splátka bude o mesiac a zaplatíte rovnakú sumu ako pri nákupe. Takto to budete so splátkami robiť celkovo 9 mesiacov a to je celé. Za tento splátkový predaj teda nezaplatíte navyše ani cent.

Nákup na splátky cez e-shop

Pokiaľ viac preferujte nákup cez internet a dodávku kuriérom, aj vtedy využijete šikovnú možnosť. Opäť si vyberiete televízor v minimálnej hodnote 500 eur. A k tomu si môžete prihodiť aj niečo navyše. V prostredí e-shopu si zvolíte formu dopravy a ako platbu uvediete „Splátky QUATRO“. Vyplníte fakturačné údaje a následne budete presmerovaní na portál tejto splátkovej spoločnosti. Vyberte si typ úveru 0% navýšenie, 10% na 9 m. Po schválení žiadosti vám splátková spoločnosť zašle zmluvu doporučenou poštou na podpis. Ak ste už klientom QUATRO, podpis zmluvy prebehne elektronicky. Po podpise zmluvy nasleduje dodávka vytúženého tovaru.

Pri preberaní tovaru zaplatíte kuriérovi 10% z ceny vášho tovaru a môžete si ho prevziať. Zvyšnú sumu budete splácať v 9 rovnakých splátkach nasledujúcich 9 mesiacov. Opäť teda nezaplatíte ani cent navyše. Je to skutočne nulový úrok, bez skrytých podmienok.

Pozor, ak chcete využiť túto možnosť, musíte tak urobiť do 6. júna 2018. Čím skôr, tým lepšie, veď Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji sú už v plnom prúde.

Ako vidíte, vybrať si dobrý televízor a vlastniť ho, je teraz celkom jednoduché a vaša peňaženka sa vám poďakuje.

Značky: