Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Od piatku 16. novembra do pondelka 26. novembra môžu zákazníci v rámci akcie „Black Friday“ nakupovať v predajniach Datartu a na e-shope www.datart.sk za výrazne nižšie ceny.

Tešiť sa môžu na zľavy až 80%, a to na celú škálu tovaru od príslušenstva, drobnej elektroniky, smartphonov, cez kávovary a televízie, až po veľké domáce spotrebiče. Zákazníci tak majú možnosť výhodne nakúpiť vianočné darčeky.

Do akcie Black Friday sa tento rok Datart zapojí už po štvrtý krát. Akciu, ktorá sa už udomácnila aj na Slovensku, vyhlasuje iba jedenkrát ročne a od začiatku je o ňu veľký záujem. „Preto tento rok predlžujeme Black Friday na plných 10 dní. Black Friday je u nás stále obľúbenejší, čo potvrdzujú aj minuloročné tržby, ktoré boli o 30% vyššie ako v predchádzajúcom roku. Oproti klasickým týždňom čakáme nárast tržieb o 50%. V rámci Black Friday budeme ponúkať zľavy až 80% a splátky bez navýšenia na celý sortiment od 100 eur,“ popisuje Iva Pavlousková, tlačová hovorkyňa Datartu.

Niektoré predajne Datartu hlásili vlani 50% nárast počtu zákazníkov, firma preto posilnila smeny a plánuje to urobiť aj tento rok.

Počas tohtoročného Black Friday sa môžu zákazníci tešiť napríklad na mobilný telefón Lenovo so zľavou 50% za 99 eur, práčku Whirlpool za 299 eur alebo na vysávač ETA so zľavou 33% za 77 eur. Ponuky platia do vypredania zásob, v uplynulých ročníkoch sa niektoré zľavnené produkty vypredali už počas prvých dní akcie.

Tovar za výhodné ceny si môžu zákazníci kúpiť v niektorej zo 16 predajní Datartu alebo na e-shope www.datart.sk.

Značky: