Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nakupovanie tovaru cez internet zažíva z roka na rok väčší boom. Do styku s ním už prišla takmer polovica Slovákov. Medzi zákazníkmi zo Slovenska je čoraz obľúbenejšie aj osobné vyzdvihnutie takto objednaného tovaru prostredníctvom výdajne. Akčný internetový predajca Hej.sk preto o pár dní otvára svoje piate odberné miesto popri HEJHOUSOCH v Bratislave, Žiline, Zvolene a výdajni v Senci. Tešiť sa z neho budú najmä Trenčania.

,,V Trenčianskom kraji zaznamenávame veľký záujem o nákup na Hej.sk a veríme, že týmto krokom  sa ešte viac priblížime k našim terajším i budúcim zákazníkom,“ prezradil riaditeľ Hej.sk Vladimír Sušil.

Výdajňa v Trenčíne by mala zákazníkom zaručiť pohodlnejšie a rýchlejšie doručenie objednávky, ktorú si budú môcť vyzdvihnúť zadarmo. Svoje brány otvorí už 15. augusta v trenčianskom Centre pod Juhom, kde sa zákazníci môžu tešiť z výbornej dostupnosti a bezplatného parkovania. Sušil očakáva, že výdajňu zákazníci e-shopu ocenia. Pomer objednávok z Trenčianskeho kraja totiž tvorí osem percent z celkového obratu Hej.sk.

V Trenčíne tak vzniká v poradí druhá výdajňa e-shopu, ktorá vyrástla na území Slovenska. Prvá je zákazníkom dostupná od 1. apríla v Senci. Okrem toho si zákazníci môžu vyzdvihovať svoj tovar v HEJHOUSOCH v Bratislave, Žiline a Zvolene. Podľa Sušila je dôležité sledovať vyvíjajúce sa požiadavky zákazníkov, aj preto sa Hej.sk snaží výdajňami skrátiť dobu dodania tovaru.

Trenčianska výdajňa bude zákazníkom k dispozícii každý pracovný deň od 9.00h do 18.00h a v sobotu do 12.00h. Okrem už spomínaných benefitov sa môžu zákazníci tešiť aj na ďalšie výhody:

  • rýchle vybavenie
  • ku každému osobnému odberu v hodnote nad 50 € darček – kvalitné športové tričko
  • po obdržaní výzvy k odberu je tovar okamžite priravený na vyzdvihnutie
  • tovar je rezervovaný päť pracovných dní, pre predĺženie stačí kontaktovať zákaznícke centrum

 

Značky: