Zbavte sa svojho auta“ je nová kampaň, ktorej cieľom je povzbudiť Slovákov, aby opustili svoje osobné auto a osvojili si udržateľnejšie dopravné návyky.

Cieľom kampaně „Zbavte sa svojho auta“ je vyzvať Slovákov, aby vymenili svoje auto za udržateľnejšie formy prepravy. Stačí, aby ste prihlásili svoje staré auto cez formulár a uviedli údaje o vozidle, ktoré následne overí tím Bolt. Pôjde o staré vozidlá do hodnoty 2 000 EUR a výmena sa spečatí až vtedy, keď začnete využívať cestovný kredit, v ktorom bude zohľadnená hodnota oproti nákupu. Kampaň potrvá od 16. septembra do 5. októbra 2021.

Aplikácia Bolt
Aplikácia Bolt

Aplikácia Bolt sa dlhodobo snaží ponúknuť obyvateľom miest atraktívnejšiu alternatívu k doprave vlastným autom. “Zbavte sa svojho auta” je miestna iniciatíva, ktorá chce podporovať udržateľnejší rozvoj dopravy v našej krajine a pomôcť s odstraňovaním nevyužívaných áut z ulíc. Podľa platformy Bolt má mnoho nevýhod už existujúce osobné vozidlo, a to najmä z hľadiska ekonomiky a udržateľnosti: napríklad auto stojí bez použitia v priemere 96 % času a stratí 40 % nákupnej hodnoty v prvý rok. Štatistiky navyše ukazujú, že Slovensko má 472 vozidiel na 1 000 obyvateľov – sme nad priemerom EÚ – jedno z najvyšších čísel v Európe na obyvateľa. V Bratislave ľudia v priemere mesačne minú na lízing približne 360 ​​EUR.

Ak máte záujem predať svoje staré auto spoločnosti Bolt, musíte vyplniť formulár so svojimi osobnými údajmi a údajmi príslušného auta (model, rok, najazdené kilometre a fotografie). Tím Bolt potom auto vyhodnotí a navrhne kúpnu cenu, ktorá sa po prijatí premení na cestovný kredit za službu Bolt. Na podporu myšlienky odstraňovania nevyužívaných áut z ulíc, bude staré auto ekologicky zlikvidované. Kampaň sa bude inzerovať aj na sociálnych sieťach spoločnosti Bolt.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.

Nechajte nám správu