Spoločnosť Verbatim rozširuje portfólio príslušenstva s novým rozbočovačom USB-C s rozhraním HDMI. Tento tenký multiportový USB-C adaptér umožňuje pripojiť niekoľko zariadení či ďalšie príslušenstvo súčasne, vrátane 4K monitora cez HDMI port. Elegantný, kompaktný dizajn so štýlovým povrchom z brúseného kovu robí toto zariadenie ľahko prenosným a ideálnym pre použitie na cestách.

Rozbočovač USB-C s rozhraním HDMI Spoločnosť Verbatim je šikovným spoločníkom pre najmodernejšie MacBooky s výrazne obmedzeným počtom USB portov. Jeden port USB-C sa takto ľahko rozšíri na dva porty USB 3.0, konektor USB-C pre napájanie a port HDMI. Umožňuje vám tak napríklad súčasne pripojiť 4K monitor, myš USB a klávesnicu a pripojiť ďalšie zariadenie cez port USB-C. Rozbočovač je malý a kompaktný s pevne pripojeným káblom USB-C, takže si bude dobrým partnerom na cestách.

Vďaka priechodnému nabíjaniu podporuje novú nabíjačku s výkonom až 14,5V / 2A, čím umožňuje jednoduché nabíjanie akéhokoľvek zariadenia USB-C pri súčasnom nabíjaní všetkých ostatných portov.

Dva porty USB 3.0 poskytujú rýchlosť prenosu dát až 5 Gb/s, čo je dostatočne rýchle na to, aby film vo vysokom rozlíšení začal prehrávať v priebehu niekoľkých sekúnd. Môžete pripojiť viac zariadení alebo príslušenstvo, ako napríklad USB myš, klávesnicu, pevný disk alebo USB jednotku.

Nový rozbočovač Verbatim USB-C s HDMI rozhraním v šedej farbe má odporúčanú maloobchodnú cenu 55 EUR.

Značky: