Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Veľká časť Slovákov si vianočné nákupy necháva stále na poslednú chvíľu. Objednávky z internetových obchodov však nemusia doraziť do Vianoc. Prepravné spoločnosti garantujú doručenie objednávok najneskôr zo 17. decembra. Pri zásielkach po tomto termíne hrozí, že na Štedrý deň pod stromčekom nebudú.

,,Zákazníci, ktorí chcú mať istotu, že darčeky pre svojich blízkych stihnú položiť pod vianočný stromček, by mali produkty z nášho e-shopu objednať najneskôr 17. decembra. Tento termín platí pre zásielky s doručením priamo domov a tiež na pobočky Slovenskej pošty a do balíkoboxov,“ radí marketingová špecialistka DATART-u, Sabina Boudová. Dodáva, že hoci sú zamestnanci DATART-u pripravení vyskladniť produkty aj po uvedenom termíne, prepravné spoločnosti, s ktorými značka externe spolupracuje, doručenie takýchto zásielok negarantujú.

Posledné dni pred Vianocami zažívajú špedičné spoločnosti obrovský nápor, a tak by si mali zákazníci rozmyslieť, či využijú dodanie zásielok priamo domov, alebo si vyberú z ďalších spôsobov doručenia. ,,V prípade objednávok na poslednú chvíľu radíme  zákazníkom, aby využili možnosť osobného vyzdvihnutia tovaru priamo na predajniach DATART,“ dodáva Boudová. Tovar, ktorý majú jednotlivé predajne DATART skladom, je navyše pripravený k odberu do 60 minút od vytvorenia objednávky. ,,Informáciu o dostupnosti si zákazník ľahko overí priamo v detaile produktu v našom e-shope. Tovar, ktorý je na predajni skladom, si budú môcť zákazníci do 60 minút vyzdvihnúť hoci aj na Štedrý deň,“ informuje Boudová, marketingová špecialistka DATART-u.

Rozvoz veľkých spotrebičov ako sú chladničky, práčky či televízory zabezpečuje značka aj vlastnou DATART dopravou do všetkých slovenských regiónov denne, vrátane víkendov. Túto službu budú mať zákazníci k dispozícii do 23. decembra. ,,Vzhľadom na rastúci záujem o DATART dopravu, kedy tovar zákazníkom vynesieme do domácnosti, rozbalíme a uvedieme do prevádzky, radíme kúpu tovaru spolu so službou uskutočniť najneskôr do 20. decembra,“ dopĺňa Boudová z DATART-u, podľa ktorej je veľký predpoklad, že objednávky po tomto termíne nebude možné z kapacitných dôvodov doručiť do Vianoc.

Všetky maloobchodné predajne DATART budú do 23. decembra otvorené denne až do 21:00 hod. a na Štedrý deň do 11:30 – 12:00 hod. v závislosti od otváracích hodín obchodných centier. Nakoľko najväčší nápor je každoročne v bratislavskom kraji, počet odberných miest v Bratislave sa v úvode decembra zvýšil na štyri. Podrobnú informáciu o otváracích hodinách DATART predajní  nájdu zákazníci priamo na webe www.datart.sk.

 

Značky: