Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pre všetkých milovníkov techniky má spoločnosť Sony celý rad inovatívnych a zaujímavých produktov, ktorými môžete v tomto roku obdarovať rodinu, priateľov či svojich blízkych

V priebehu roka 2022 predstavila spoločnosť Sony rad produktov, ktoré sa dokonale hodia ako vianočné darčeky, od televízorov cez fotoaparáty a slúchadlá až po chytré telefóny – na svoje si príde naozaj každý!

Prvotriedne slúchadlá s funkciou potlačenia okolitého hluku

Nalaďte sa na hudbu alebo film a zároveň sa odstrihnite od všetkých nežiadúcich okolitých ruchov vďaka darčeku v podobe špičkových slúchadiel WH-1000XM5. Tieto slúchadlá s funkciou odstránenia okolitého hluku sú najnovším modelom oceňovaného radu slúchadiel 1000X od spoločnosti Sony. S novým dizajnom a 30-hodinovou výdržou batérie sú k dispozícii v čiernej a striebornej farbe.

Štýlové bezdrôtové slúchadlá na cesty

Malé, ľahké a výkonné bezdrôtové slúchadlá Linkbuds S sú ideálne pre tých, ktorí sú neustále v pohybe. Tieto inovatívne slúchadlá je možné pohodlne nosiť počas celého dňa a vďaka ich špičkovým funkciám na bezdrôtové volanie a počúvanie hudby sú naozaj skvelým darčekom pre každého. K dispozícii sú vo farbách biela, čierna, krémová a po novom aj „Earth blue“.

Reproduktor na poriadnu párty

Tento fascinujúci reproduktor XG300  je skvelá voľba pre milovníkov večierkov, ktorí sa riadia heslom „Live Life Loud“. Má výkonný zvuk, lákavé svetlené efekty a šikovnú výsuvnú rukoväť, vďaka ktorej si užijete počúvanie hudby aj na cestách. K dispozícii je v čiernej a svetlo šedej farbe.

Soundbar pre zážitok z filmu

Darujte na tohtoročné Vianoce úžasný zvuk pre dokonalý zážitok z domáceho kina s úplne novým soundbarom. Model HT-A3000 nadchne každého, kto miluje jednoduchý dizajn spolu s bohatým priestorovým zvukom. Tento model je ideálny na sledovanie obľúbených filmov a televíznych seriálov. V ponuke je v čiernej farbe.

Prémiový smartfón pre prémiový obsah

Pre tých, ktorí túžia po výkonnom telefóne, je tu prémiový smartfón Xperia 1 IV 5G, ktorý predstavuje špičkový nástroj na tvorbu kreatívneho obsahu. Vďaka prvému objektívu so skutočným optickým zoomom na svete, funkciou Real-time Eye Autofocus (automatické ostrenie na oči) a možnosťou snímania v 4K rýchlosťou 120 snímok za sekundu nepremeškáte žiadny kúzelný okamih rodinného Štedrého dňa. V ponuke je fialový, biely a čierny.

Smartfón pre milovníkov módy

Pre tých, ktorí chcú štýlový, pôsobivý a kompaktný telefón, odporúčame smartfón Xperia 10 IV 5G. Vďaka batérii s veľkou kapacitou, jedinečnému fotoaparátu, displeju a zvukovým možnostiam je tento model vianočný darček so všetkým čo potrebujete. K dispozícii je vo farbe mäty, levandule a tiež biely a čierny.

Radosť pre každého hráča

Či už budú nové prémiové herné slúchadlá INZONE H7 darčekom pre skúseného hráča alebo nováčika, ponúkne najnovšie technológie spoločnosti Sony, vďaka ktorým budú akýkoľvek hráči maximálne spokojní. Dlhá výdrž batérie a kvalitný mikrofón s ramienkom, tvarovaným tak, aby ste si ho mohli priblížiť k ústam, vám zabezpečí, že vás bude vždy dobre počuť.

Model INZONE H7 je tiež vybavený funkciou 360 Spatial Sound for Gaming a našou osvedčenou hardvérovou technológiou, vďaka ktorej môžete zistiť, kde a ako ďaleko sa nachádzajú vaši protivníci. Budete ich počuť skôr, ako vás oni uvidia – ani hráči, ktorí sa skrývajú v tieni alebo za múrmi a prekážkami, nemôžu zostať dlho skrytí. Slúchadlá sú dostupné v bielej farbe.

Pastva pre oči každého hráča

Herný monitor INZONE M9, ktorý je tým najlepším darčekom pre hráčov, ponúka rozlíšenie 4K a vysoký kontrast. Vďaka tomu sú obrysy ostrejšie, takže uvidíte svojich súperov rýchlejšie ako oni vás. Vďaka elegantnému dizajnu Sony štýlovo zapadne do každej hernej zostavy, preto si hráči štýlový monitor úplne zamilujú. K dispozícii je v bielej farbe.

Fotoaparát, ktorý urobí radosť všetkým vlogerom

Máte na svojom vianočnom zozname aj začínajúceho tvorcu obsahu? Doprajte mu najlepší fotoaparát na zhotovovanie dokonalých záberov alebo dlhých videí, ZV-E10. Technologické zariadenie s presným automatickým ostrením, výmennými objektívmi a možnosťou gripu pre ešte lepší zážitok z fotografovania a nakrúcania vlogov. V predaji v čiernej farbe.

Televízny trhák

Televízor BRAVIA A95K je výnimočný darček, ktorý urobí tu najväčšiu radosť. Ponúka špičkovú kvalitu obrazu pre úžasný zážitok zo sledovania najlepších (nielen) vianočných filmov. Náš revolučný kognitívny procesor XR™, ktorým sú televízory Sony BRAVIA XR™ vybavené, reprodukuje obsah tak, ako ho človek prirodzene vidí a počuje. Poskytuje tak neuveriteľne realistický zážitok. Rozumie tomu, ako ľudské oko zaostruje a na základe krížovej analýzy obrazu poskytuje skutočnú hĺbku, mimoriadny kontrast a nádherné živé farby.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.