O2 oznámilo vianočnú ponuku pre svojich zákazníkov.

O2 prinesie od 10. novembra 2020 ponuku pre nových aj existujúcich zákazníkov SMART Paušálov v podobe extra bonusu až do výšky 240 eur na vybrané zariadenia. Extra Vianočný bonus na robotický vysávač Xiaomi, smart televízor Samsung s veľkosťou obrazovky 50 alebo 55 palcov, či Yoga tablet od Lenova, môžu získať aj zákazníci, ktorí už využívajú bonus na kúpu zariadenia.

Každý zákazník SMART paušálov s možnosťou uplatnenia bonusu na zariadenie si tak môže z O2 odniesť robotický vysávač, tablet alebo televízor. Podľa zvoleného tarifu si na uvedené zariadenia môžete uplatniť aj vianočný bonus od 60 do 240 eur. Ak si k tomu uplatníte aj štandardný bonus na zariadenie, ktorý je k dispozícii v rámci SMART Paušálu, môžete si hodnotu vybraného spotrebiča znížiť až do sumy 600 eur.

O2 časť z predaja venuje na programu Buddy, ktorý pomáha deťom, ktoré nemôžu vyrastať v rodine, pripraviť  sa na samostatný život. Program Buddy podporujú O2 a Férová nadácia dlhodobo.

Výška bonusov na zariadenie k paušálom a v rámci vianočného bonusu:

O2 SMART PaušálBonus na zariadenie k programuVianočný bonus
Modrý60  eur60 eur
Strieborný72 eur60 eur
Zlatý120 eur120 eur
Titánový180 eur120 eur
Platinový300 eur240 eur
Diamantový360 eur240 eur
*kombináciou bonusu na zariadenie a vianočného bonusu môžete získať zľavu až 600 eur
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, Zdroj: Xiaomi

Robotický vysávač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

Výhodou Xiaomi Mi Robotického vysávača 2. generácie s funkciou mopovania je najpokročilejší LDS laserový navigačný systém a možnosť zvoliť si až z troch režimov upratovania. Tento robotický vysávač je dostupný v cene 300 eur pred uplatnením bonusov.

Smart TV Samsung UE50TU8502UXXH a UE55TU8502UXXH

Ultratenký Smart LED televízor Samsung v čiernom farebnom prevedení s veľkosťou obrazovky 50 alebo 55 palcov s najširšou ponukou SMART video aplikácií bude k dispozícii za 540, resp. 600 eur pred uplatnením bonusov.

Lenovo Yoga Smart Tab

Multifunkčný tablet a šikovný asistent v jednom je vybavený vyše 10“ displejom a operačným systémom Android Pie a perfektnou výdržou batérie až na 11 hodín používania. Dostupný bude za 240 eur pred uplatnením bonusov.

Okrem týchto zariadení si zákazníci môžu uplatniť vianočný bonus aj na nákup notebooku Acer Aspire 3 A315 v štandardnej cene 360 eur.

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

Nekonečné O2 SMART Paušály: O2 má mobilné paušály s neobmedzenými dátami

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit