Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť DIGI SLOVAKIA svojou atraktívnou televíznou ponukou spája to najlepšie zo športu, kultúry, rozprávok a dokumentov.

Na Vianoce prichádza s pestrou multižánrovou kampaňou, v ktorej si každý člen rodiny príde na svoje. Svoju ponuku rozširuje o nové kanály: Folklorika a dokumentárny BBC Earth HD. Navyše pridáva 4 maďarské programy, poskytuje kampaňové benefity „VIAC ZA MENEJ“ a ponuku dopĺňa predplatným DIGI GO na 24 mesiacov zadarmo. Novú vianočnú kampaň, v ktorej spoločnosť odmeňuje nových aj verných zákazníkov, spúšťa na trh od 1. novembra 2018.

Rodina na prvom mieste

V závere roka spoločnosť kladie dôraz najmä na obsahovú rôznorodosť televíznych programov, ktoré ponúka svojim zákazníkom. „Máme radi kvalitný futbal a tenis, ale naša DIGI ponuka nie je len o športe. Prinášame našim zákazníkom aj ďalší hodnotný obsah v podobe nových unikátnych kanálov akými sú Folklorika a BBC Earth HD. Veľmi ma teší, že oba programy sprístupníme našim verným aj novým zákazníkom už od 15.11.2018, “ vyjadril sa Marcel Šatanek, generálny riaditeľ spoločnosti DIGI SLOVAKIA. Pre ešte krajšie sviatky DIGI dočasne sprístupní prémiový program BBC Earth a Ťuki TV do balíka Štandard do konca roka pre všetkých. V novom roku sa BBC Earth presunie do televízneho balíčka Premium, Folklorika zostane dostupná už v balíčku Štandard.

Viac za menej

Okrem nových kanálov DIGI SLOVAKIA sprístupňuje v kampani svojim zákazníkom zaujímavé benefity. V satelitnej ponuke pri 24 mesačnej viazanosti ponúkne klientom na 2 mesiace balík Premium za cenu Štandardu ako ochutnávku a pri výbere balíka Premium ho poskytne na 3 mesiace za cenu balíčka Štandard. Pre zákazníkov káblovej televízie platí lákavá zľava 50% na 3 mesiace pri výbere balíka Štandard a 6 mesiacov pri voľbe balíka Premium. Súčasťou kampane je zľava zo základnej inštalácie a aktivačných poplatkov, vďaka ktorým zákazníci ušetria až do 80 EUR.

DIGI GO na dva roky a premiové set-top boxy

K obom televíznym službám pri viazanosti DIGI poskytuje predplatné mobilnej televízie DIGI GO na 2 roky ako darček, vďaka čomu zákazníkom zo sveta športu už nič neunikne. Navyše viazaným satelitným zákazníkom spoločnosť ponúka aj možnosť prenájmu prémiového set-top boxu s funkciou pretáčania a nahrávania programov.

Nové kanály v balíčku HU+

DIGI nezabúda ani na maďarsky hovoriacich fanúšikov, ktorým poskytuje až 74 televíznych staníc. V aktuálnej kampani spoločnosť pridáva 4 nové programy do balíčku HU+: Film4, RTL Gold, Galaxy 4 a Prime. Zároveň DIGI presúva obľúbené kanály M1, M2, TV2 a DUNA TV do HD.

DIGI vám dáva stále viac

Blíži sa koniec roka a to je ideálny čas bilancovať. Spoločnosť DIGI Slovakia môže s hrdosťou konštatovať, že záväzok voči zákazníkom sa jej darí aj napĺňať. „Od roku 2014 ku dnešnému dňu za nás hovoria čísla. Celkovo sme zákazníkom pridali viac ako 47 televíznych staníc a zlepšili kvalitu pre 40 programov migráciou do HD. Do Štandardu pribudlo 14 programov a vyšší balíček Maxi sme rozšírili až o 21 TV kanálov. To všetko robíme pre nových aj našich existujúcich zákazníkov a pri stále nezmenenej cene balíka Štandard,“ vysvetľuje Lukáš Kovaľ, technologický manažér spoločnosti. V neposlednom rade DIGI v minulom roku zrušila spoplatnený športový balík a unikátny obsah na kanáloch DIGI Sport pridala už do základného balíčka.

DIGI SLOVAKIA naďalej víta nových zákazníkov, ktorí využijú jej vianočnú kampaň a želá všetkým tie najkrajšie Vianoce v kruhu rodiny.

Značky: