Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Kto si nestihne zaobstarať všetky darčeky do posledného adventného víkendu, môže ich nakúpiť ešte na Štedrý deň do 12 hodín v predajniach Datartu, prípadne si tu vyzdvihnúť tovar objednaný z e-shopu www.datart.sk. Od 27. decembra potom môžu ľudia nevhodné darčeky zadarmo vrátiť alebo vymeniť.

 Zákazníkom e-shopu Datart, ktorí nechávajú nákupy až na posledný predvianočný týždeň, odporúčame využiť možnosť vyzdvihnúť si zadarmo objednaný tovar v niektorej z našich 16 predajní. Takmer všetky predajne máme otvorené aj na Štedrý deň až do 12 hodín,“ vysvetľuje Iva Pavlousková, tlačová hovorkyňa Datartu. Pri objednávkach v e-shope Datart vozí veľké spotrebiče vlastnou Datart dopravou až do 23. 12., u ktorej je potrebné urobiť ale objednávku najneskôr do 21. 12. K preprave malých spotrebičov využíva externých prepravcov DPD a Slovenskú poštu. „Ak si zákazníci nechajú tovar z e-shopu zaslať domov alebo do kancelárie, potom im odporúčame objednať darčeky radšej najneskôr do 17. decembra, aby dorazili včas do Vianoc,“ doplňuje Iva Pavlousková.

Prvý i druhý vianočný sviatok budú síce predajne zatvorené, ale v e-shope už 25. 12. štartujú povianočné výpredaje. Medzi sviatkami budú predajne opäť otvorené, na Silvestra bude otváracia doba vo väčšine predajní do 16 hodín. Na Nový rok budú všetky predajne zatvorené, zákazníci však môžu nakupovať na e-shope.

Službu vrátenia nevhodných darčekov poskytuje Datart aj tento rok. „Službu poskytujeme na darčeky zakúpené ako v e-shope, tak na našich predajniach. Tovar, ktorý bol u nás zakúpený od 19. 11. 2018 do 24. 12. 2018, je možné vrátiť ako nevhodný darček od 27. 12. 2018 do 13. 1. 2019. Tento rok na prianie zákazníkov termín pre vrátenie nevhodných darčekov predlžujeme. Nevhodný darček je možné vrátiť v akejkoľvek zo 16 predajní Datartu alebo zaslať na adresu Centrálneho skladu v Senci,“ upresňuje Iva Pavlousková.

Značky: