Súprava Braun Styling je šikovný darček pre muža k Vianociam. Je to multifunkčné zariadenie.

Výhodou je, že v súprave dostávate viacero zariadení s tým, že pohonný mechanizmus umožňuje vymieňať čepele a takto vznikajú rôzne nástroje na starostlivosť primárne o tvár ale o celé telo. Je to aj ekologické riešenie, ktoré je navyše kompaktné.

Braun MGK7330Zdroj: TOUCHIT.sk
Braun MGK7330 v kompletnej výbave

Voči minulosti sa táto súprava vyznačuje tým, že jej nástroje sú rýchlejšie, ostrejšie a účinnejšie. Čepele majú teraz voči minulosti o 1 zub navyše a o 13 % širšiu reznú plochu. Zachytia a zastrihnú tak viac fúzov alebo chĺpkov každým ťahom. Hrebeňové nástavce sú tesnejšie zarovnané so zubami čepele, aby lepšie viedli vlasy a fúzy pri zastrihávaní. Špička čepele má teraz ostrejší uhol a poradí si aj s tenkými chĺpkami.

Braun MGK7330Zdroj: TOUCHIT.sk
Zastrihávanie vlasov

Vybavte vlasy, fúzy a chĺpky od hlavy až po päty

Tento všestranný zastrihávač Braun Styling MGK 7330 (MGK znamená Multi Groom Kit) je určený na úpravu vlasov, fúzov a chĺpkov na rôznych častiach tela. Dokopy je to až 10 nástrojov v jednom balení, súčasťou je aj textilná prenosná taška. Vybrané nástavce si pohodlne zobrať na cesty.

Braun MGK7330Zdroj: TOUCHIT.sk
Balenie aj s obalom

Základom je akumulátorový zatrihávač, ku ktorému sa dá pripojiť holiaci strojček. Takto sa pohodlne oholíte ale aj odstránite chĺpky napr.na hrudi. Rovnako takto pripojíte ďalšie nástavce.

Braun MGK7330Zdroj: TOUCHIT.sk
Chlpy v nose bývajú celkom problém, nie však s týmto nástavcom

Zastrihávač odoláva vode, batéria vydrží na 100 minút prevádzky, súčasťou dodávky je nabíjací adaptér a takisto aj stojan na nabíjanie. Doba nabíjania je 1 hodina. Pomocou LED diódy signalizuje prevádzka alebo nabíjanie batérie. V súprave ďalej nájdete aj nástavec na strihanie vlasov s dĺžkou strihu 1 a 2 mm. Pomocou nastaviteľných nástavcov si môžete nastaviť dĺžku strihu. Prvý nástavec má nastavenie od 3 do 11 mm a druhý od 13 po 21 mm.

Braun MGK7330Zdroj: TOUCHIT.sk
Zastruhávanie detailov

Tiež je tu špeciálny nástavec na strih chĺpkov v nose alebo v uchu a úzky zastrihávač napr. na bokombrady či iné detaily. V súprave sa nachádza aj štetec na čistenie a klasický holiaci strojček Gillette ProGlide na mokré holenie plus dve žiletky. Všetko je v čiernej farbe s modrými doplnkami.

Zdroje: vlastné, Braun

Cena: 74,90 eur

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.