4ke vadia štyri najväčšie zlá operátorov, svoj názor prezentuje svojsky.

Najmladší operátor sa rozhodol postaviť pred sídlom spoločnosti Slovak Telekom šibenicu a vyjadriť tak svoj nesúhlas so „štyrmi najväčšími nedostatkami operátorov„. Video zverejnil na svojom Facebooku a vysvetľuje v ňom, že mu vadia skryté podmienky, obmedzená platnosť cien, viazanosť alebo výhodné podmienky iba pre niektorých.

4ka útočí svojou šibenicou aj na najnovší produkt Telekomu, ľudového operátora Jura, ktorý však nevyžaduje žiadnu viazanosť a rovnaké podmienky ponúka všetkým používateľom služby. Tí aktívni môžu minimálne do 15. mája 2016 získať výhodnejšie ceny, ktoré sú nižšie aj v porovnaní so 4kou.

Originálny počin 4ky sa stretol s rôznorodými reakciami používateľov Facebooku. Niektorí namiesto podpory iniciatívy „4 zlá operátorovpoukazujú na nedostatky 4ky – slabšie pokrytie vlastnou sieťou, dvojité ceny pri surfovaní v domácej sieti a v národnom roamingu, obmedzené volania na skrátené čísla, či výpadky signálu.

A reakcia Jura?

Ten sa šibenici potešil, zavesil si na nej klobásky a používateľom a staviteľovi šibenice odkazuje toto:

Ej bisťu, až tak ich naše nízke ceny a vlastný signál v každej dedine napajedili? S Jurom členovia družiny iba za 2 centy vytáčajú a SMS-ky posielajú. Šibeničiari by skôr zlepšovaním svojich služieb a pokrytia mali do svojho košiara dievky a junákov lákať. Ale za vkusný dar každým pádom pekne ďakujem, lebo doposiaľ som nemal kam klobásky vešať.

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit